AVARIE în sectorul 5 al Capitalei. Sute de blocuri au rămas fără apă caldă. Anunţul RADET

de:
14 iun. 2016
1 Afișari
AVARIE în sectorul 5 al Capitalei. Sute de blocuri au rămas fără apă caldă. Anunţul RADET

Din cauza unei avarii apărute pe rețeaua termică primară DN 700, în perimetrul străzilor Malcoci, Amurgului și Calea Rahovei, precum și pe șoseaua Alexandriei, RADET București a întrerupt furnizarea energiei termice pentru apa caldă, precizează RADET într-un comunicat de presă.  

„Cele aproximativ 300 de blocuri care au fost afectate sunt alimentate cu energie termică din 15 puncte termice. Echipele RADET lucrează în regim continuu, 24 de ore din 24, pentru a remedia avaria din Sectorul 5 al Capitalei”, informează Regia. 

Potrivit RADET, lucrările de remediere ale avariei intervenite la rețeaua termică primară care a afectat o parte din locuitorii din Calea Rahovei și șoseaua Alexandriei din Sectorul 5 al Capitalei ar urma să fie finalizate pe 16 iunie şi, pe măsură ce lucrările de reparații vor avansa, reluarea furnizării apei calde către bucureșteni va fi făcută în mod treptat.

„Echipele RADET București lucrează în regim continuu, respectiv 24 de ore din 24, pentru remedierea avariei, astfel încât estimăm că finalizarea lucrării va fi făcută până în data 16 iunie 2016.

Îi asigurăm pe locuitorii din zonele afectate că echipele RADET depun toate eforturile pentru remedierea acestei situații”, mai precizează RADET.

 

Cookies