Avarie în Cartierul Drumul Taberei la apa caldă. Lista blocurilor și perioada estimată de Termoenergetica (ex-RADET) pentru remediere

07 apr. 2022
12040 Afișari
Avarie în Cartierul Drumul Taberei la apa caldă. Lista blocurilor și perioada estimată de Termoenergetica (ex-RADET) pentru remediere

Zeci de blocuri din cartierul Drumul Taberei au apa caldă oprită de câteva zile, iar joi, 7 aprilie, continuă să figureze pe lista Termoenergetica privind problemele din rețeaua termoenergetică.

Sistemul de informare al Termoenergetica privind avariile și lipsa parametrilor pentru livrarea apei calde de consum furnizează astăzi o listă lungă cu blocurile din Sectorul 6, majoritatea aflate în Cartierul Drumul Taberei, unde sunt probleme de alimentare cu apă caldă.

Termenul afișat pentru punerea în funcțiune a punctului termic este estimat pentru joi, în funcție de zonă, la ora 12.00 sau la ora 16.00, însă orele sunt pur orientative.

Termoenergetica București S.A. informează că echipele sale lucrează în regim continuu pentru finalizarea în cel mai scurt timp a tuturor lucrărilor.

 

Foto: Lista parțială a blocurilor, documentul integral poate fi găsit pe site-ul Termoenergetica

O altă zonă a Capitalei afectată major de lipsa apei calde este Cartierul Vitan. Ieri, Termoenergetica (fostă RADET) anunță că aproximativ 1143 de blocuri din București vor rămâne fără apă caldă, până sâmbătă, la ora 24:00. CMTEB realizează lucrări de reparații pe Magistrala Berceni, în zona Târgului Vitan, importante pentru funcționarea sistemului de termoficare.

Cookies