Avantajele si beneficiile unei firme de servicii funerare

de:
07 nov. 2019
7 afișări
Avantajele si beneficiile unei firme de servicii funerare

O astfel de tragedie o sa apara atunci cand te astepti mai putin. Este foarte greu sa te desparti de o persoana pe care o iubesti. De aceea trebuie sa intelegi ca ai nevoie de ajutorul unor specialisti. Iti trebuie o intreaga echipa care sa se ocupe de organizarea procesului funerar ca totul sa fie pus in ordine. Cu siguranta nu ai nevoie ca intr-un astfel de moment sa stai sa te ocupi de pregatiri in timp ce familia ta sufera si are nevoie de tine.

Compania de Pompe Funebre Beelsamen este cea mai buna varianta pentru tine

Daca vrei sa ai parte de calitate si de siguranta atunci trebuie sa stii ca doar o firma de servicii funerare va reusi sa iti ofere cele mai bune rezultate. In acest mod tu iti vei putea petrece mai mult timp cu familia si cu cei dragi. Mai mult decat atat, impreuna cu o astfel de agentie poti beneficia de servicii funerare gratuite in Bucuresti – Ilfov si nu numai, in baza talonului de pensie.

Trecerea in nefiinta provoaca o mare suferinta celor din jur. Lucrul asta se intampla neprogramat, indiferent de ora la care se petrece tragedia trebuie sa stii ca poti contacta o firma de servicii funerare.

Cele mai importante beneficii pe care o firma de servicii funerare ti le poate aduce sunt:

Vei scapa de formalitatile necesare unei inmormantari – in primul rand o firma de servicii funerare iti va oferi urmatoarele beneficii: constatarea decesului la locul producerii sale care se face de catre un medic specializat, declararea decesului si eliberarea certificatului atestator, obtinerea avizelor necesare de la SANEPID si Procuratura, realizarea dosarului pentru ajutorul de inmormantare, intocmirea actelor pentru repatriere si reconditionarea acestuia, obtinerea unul loc de veci si intocmirea actelor pentru incinerare sau inhumare.

Economiseste bani si timp – daca vei apela la serviciile unei firme de servicii funerare vei putea face economie de timp. In primul rand vei putea sta alaturi de familie si vei lasa intreaga treaba care tine de procesul frunerar pe seama unor profesionisti. Firma de servicii funerare se va ocupa de sicriu, coliva, aranjamente florare, candele, prosoape, pomana, coroane dar si multe altele. Totul tine de pachetul funerar pe care il alegi tu. Daca vrei sa ai totul bine pus la punct si mai complex atunci trebuie sa alegi un pachet mai mare.

Scapi de toata organizarea pe care o implica o inmormantare – cu siguranta nu te poti gandi la asta in aceste momente. Imbalsamarea, toaletarea si asezarea decedatului in scriu sunt aspecte dureroase de care sigur nu vrei sa te ocupi.

Cookies