BAZAR

Avantajele achizitionarii de camioane rulate

– Rulat inseamna pret semnificativ mai mic. Pretul scade foarte mult pentru camioanele de vanzare rulate. Mare parte din depreciere are loc in primii ani de functionare. Daca un camion nou costa 150.000 euro, acesta poate fi vandut dupa circa 2 ani la pretul de 100.000 euro, apoi cu 75.000 euro dupa inca un an. Multe camioane cu vechime de circa 10 ani pot fi cumparate la pretul de 20-30.000 euro.

– Utilizarea responsabila inseamna ca un camion rulat este ca si nou. Presupunand ca vechimea nu este atat de mare si ca sunt disponibile inregistrari corecte despre mentenanta lui, un camion de vanzare rulat care arata bine poate avea aproape aceleasi caracteristici ca si unul nou.

– Risc redus. Avand in vedere ca cheltui o suma mai mica de bani si nu ai de platit rate mari, achizitionarea de camioane de vanzare rulate inseamna ca poti schimba mersul afacerii mult mai usor. Daca trebuie sa schimbi domeniul sau intampini dificultati financiare, un camion rulat iti da libertatea de a te adapta din mers la provocari. Achizitionarea unuia sau mai multor camioane noi ingreuneaza procesul de adaptare deoarece ai investit multi bani si vanzarea camionului in primii ani inseamna pierdere financiara semnificativa.

– Mai multa putere. Unii operatori de camioane prefera camioanele rulate pentru ca sunt mai puternice si mai solide decat unele modele noi. Daca acesta este motivul pentru care preferi sa cumperi un camion rulat, este important sa faci putina cercetare si sa afli daca modelul de camion de care ai nevoie este atat de puternic si solid construit pe cat consideri tu ca este necesar pentru activitatile la care urmeaza sa fie folosit.

Desigur, cumpararea de camioane rulate are si dezavantajele sale. Este un risc si niciodata nu poti fi sigur ce sa intamplat in trecutul unui camion. Dar daca faci putina munca de cercetare si tot ce iti sta in putinta pentru a verifica istoricul si calitatea unui camion, exista sanse foarte mari sa obtii un camion bun pentru banii platiti. Specialistii in camioane de la Cefin Trucks ofera consultanta si servicii de reparatii complexe pentru a te asigura ca ai facut cea mai buna alegere pentru afacerea ta.

In concluzie, achizitionarea unui camion rulat are sens pentru afacerile noi care nu sunt sigure de evolutia lor in urmatorii ani – daca vor ramane in domeniu sau daca se va obtine profitabilitate – si isi doresc sa parieze mai sigur pe un camion de vanzare rulat.

 


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button