Avantaj pentru motocicliștii din București: Locuri de parcare gratuite pentru motociclete, amenajate în Sectorul 6

02 mai 2024
1846 afișări
Avantaj pentru motocicliștii din București: Locuri de parcare gratuite pentru motociclete, amenajate în Sectorul 6
Avantaj pentru motocicliștii din București: Locuri de parcare gratuite pentru motociclete, amenajate în Sectorul 6. Sursa foto: PS6/Facebook

În Sectorul 6 se amenajează locuri de parcare pentru motociclete, iar acestea sunt gratuite. Administrația locală își dorește ca motoarele să nu mai fie „lăsate peste tot”.

Locuri de parcare gratuite pentru motociclete, amenajate în Sectorul 6

Primăria Sectorului 6 anunță joi, 2 mai, că amenajează locuri de parcare și pentru motociclete, astfel încât acestea să nu mai lăsate peste tot.

Echipele din cadrul Administrației Comerciale Sector 6 au optimizat spațiile în parcările unde au refăcut marcajele și continuă să realizeze locuri de parcare pentru motociclete, acolo unde spațiul le permite.

PS6 anunță că aceste locuri pentru motoare sunt gratuite.

Administrația locală a publicat imagini de pe Aleea Romancierilor:

Sursa foto: Primăria Sectorului 6/Facebook
Sursa foto: Primăria Sectorului 6/Facebook

O nouă parcare în zona Arieșul Mare: 240 de locuri pentru mașini

Administrația locală anunță că lucrează la parcarea de la Arieșul Mare. Aici au fost dezafectate 145 de garaje și au fost create 240 de locuri pentru mașini.

PS6 anunță că sistemul de iluminat este gata, iar echipele din cadrul Administrației Comerciale Sector 6 vor începe trasarea marcajelor după perioada sărbătorilor pascale.

De asemenea, echipele din cadrul Administrației Domeniului Public și Dezvoltare Urbană Sector 6 vor amenaja spațiile verzi de aici.

În momentul în care va fi recepționată parcarea, noile locuri vor fi disponibile în aplicația parcari.adp.ro, la transparență decizională, AICI, timp de zece zile, apoi vor fi alocate doritorilor, în ordinea în care au fost depuse solicitările.

Tot aici, vor fi realizate două parcări de biciclete cu câte 50 de locuri fiecare și vor fi montate patru stații de încărcare pentru mașinile electrice.

Odată cu amenajarea acestei parcări, vom reda trotuarele pietonilor, a mai spus Primăria Sectorului 6 într-o postare pe pagina de Facebook.

Te-ar mai putea interesa și: O bancă de alimente și o cantină socială se deschid pe Calea Giulești. PS 6 anunță câți oameni vor beneficia aici de o masă caldă, de la toamnă

Cookies