„Auzi, Bucureștiul o fi gol c-au plecat mai toți la mare, la Beach, Please!😅”? Festivalul a început cu o zi mai devreme, iar Costineștiul e plin deja. Primul party până dimineață

11 iul. 2024
3860 afișări
"Auzi, Bucureștiul o fi gol c-au plecat mai toți mare, la Beach, Please!😅"? Festivalul a început cu o zi mai devreme, iar Costineștiul e plin deja. Primul party până dimineață | Sursa foto: Instagram/beachplease

Cel mai mare festival din Sud-Estul Europei a început ieri, cu o zi mai devreme decât era anunțat. Ziua zero de la “Beach, Please!” a fost un succes, iar showul a fost încheiat abia spre dimineață de DJ Tiago. „E absolut superb ce a făcut dictatorul!”, a spus unul dintre cântăreții care au susținut un număr artistic aseară. Iată cum a reacționat publicul când a urcat pe scenp Albert NBN:

În așa-numita zi „zero” au urcat pe scenă artiști ca AWAKEN, Sp!ce, TRIPPIN, NOUĂ UNȘPE sau DJ N’Amour. Oamenii s-au distrat, au dansat și au cântat împreună cu artiștii lor preferați.

Lumea e liberă să facă orice, mai ales când plătește un bilet și mai ales când plătește un bilet la un festival. Dacă plătește un artist care susține un concert doar el, poate ar putea să te deranjeze anumite lucruri. Dar când oamenii nu vin special pentru tine – asta nu înseamnă că nu au fost oameni care au venit special pentru mine aici. Dacă nu vin special pentru tine, au dreptul să facăm orice, până la urma urmei, a spus artistul NOUĂ UNȘPE.

Există totuși un lucru care-i și bucură, dar îi și deranjează în același timp pe artiști: statul pe telefoane. NOUĂ UNȘPE spune că e frumos când oamenii fac poze sau filmează pentru a păstra amintirile, dar este foarte important să trăiască prezentul.

Ziua zero de la “Beach Please!” a adus și câteva nemulțumiri

Organizatorii “Beach, Please!” au pus la dispoziția oamenilor autobuze extra pe ruta Costinești-Constanța. Însă prețul nu este cel practicat de celelalte companii de transport.

Selly, îmi poți explica și mie care este logica din spatele biletului de 25 de lei pentru autobuzele “Beach, Please!”? În mod normal un bilet de autobuz de la Costinești la Constanța este în jur de 15 lei, a întrebat un festivalier în comentarii.

Păi, vărule, 25 dus, 25 întors în fiecare zi e cam mult, mai ales că nu mergi singur, sunt vreo 3-4 mereu, vine 100 dus și 100 întors. Să stricați pe zi, ca grup, doar pe autobuz, eu zic că e cam mult, s-a plans altul.

În comentarii, cei care nu și-au luat bilet la festival așteaptă ca organizatorii să transmită live concertele, ca să se poată bucura de ele din canapea.

Trebuia un live de când începu și până se termină. Era forță pentru cei plecați din România!, a comentat un tânăr.

Alții au fost supărați că unul dintre cântăreții anunțați la festival nu a mai putut ajunge în Costinești. Chief Keef, care trebuia să concerteze pe 11 iulie, nu mai poate ajunge la Beach, Please. Conform organizatorilor, rapperul nu a reușit să îndeplinească formalitățile necesare pentru a părăsi Statele Unite.

Distracția continuă astăzi începând cu ora 14:00 la Essence Stage și 17:30 la Mainstage, unde seara se anunță una de excepție. Vor urca pe scenă artiști cunoscuți ca Vescan, Guess Who, Macanache, Rava, Gheboasa, iar „seara” se încheie cu cei de la Killa Fonic, care sunt așteptați să urce pe scenă la 4 dimineața.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies