ARHIVA B365

Autoturism lovit de un tramvai, în Capitală.Mai multe tramvaie au fost blocate pe şine. GALERIE FOTO

Un autoturism marca Honda a fost lovit de un tramvai de pe linia 7, marţi, în jurul orei 17.00. Accidentul s-a produs pe Şos. Viilor, în zona liceului „Autobuzul”, pe sensul de mers spre Şura Mare, fiind afectată circulaţia tramvaielor de pe liniile 1, 7, 11 şi 25, a declarat, pentru B365.ro, purtătorul de cuvânt al Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB), Brânduşa Raeceanu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al RATB, tramvaiul circula regulamentar, în momentul în care şoferul maşinii Honda a virat în faţa tramvaiului, fără să se asigure. În urma producerii impactului, maşina a rămas suspendată pe calea de rulare a tramvaiului.

La faţa locului a sosit un echipaj SMURD, care i-a acordat şoferului, rănit uşor la mână, primul ajutor la faţa locului.

Circulaţia s-a reluat în circa 20 de minute de la producerea accidentului, a mai spus Brânduşa Raeceanu.

Diana Sarca, purtător de cuvânt în cadrul Brigăzii Rutiere a Capitalei, a declarat, pentru B365.ro, că este vorba de o tamponare uşoară, fără victime, pe fondul neacordării de prioritate. Potrivit Dianei Sarca, conducătorii celor două vehicule implicate în accident au la dispoziţie două variante: fie recurg la o înţelegere amiabilă, fie se vor prezenta la Biroul de Accidente Uşoare, pe raza căruia s-a produs accidentul.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button