Autorul jafului de la banca de pe Şoseaua Giurgiului a fost prins

de:
31 mai 2017
0 afișări
Autorul jafului de la banca de pe Şoseaua Giurgiului a fost prins

Hoţul a fost prins chiar în propria locuinţă, iar poliţiştii au găsit la faţa locului şi o parte din prejudiciul total de 69.000 lei. Incidentul a avut loc joi, 25 mai, în jurul orei 15:00 la o bancă de pe șoseaua Giurgiului, din Sectorul 4.

La data de 31 mai a.c., polițiștii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, au efectuat 3 percheziții domiciliare.

În urma unei percheziții efectuate la o locuință din Sectorul 4 din București, a fost depistat un bărbat, în vârstă de 27 de ani, bănuit de săvârșirea unei tâlhării, și a fost găsită o suma de bani, în valută, reclamată ca fiind sustrasă de către bancă, reprezentând un procent de aproximativ 70% din prejudiciu.

Din cercetările efectuate până în acest moment a reieșit faptul că bărbatul și-ar fi pregătit din timp activitatea infracțională, s-ar fi folosit de un autoturism pentru a-și asigura scăparea și, imediat după săvârșirea infracțiunii, și-ar fi achiziționat alte obiecte de vestimentație și un alt rucsac.

Cu privire la arma folosită, se fac cercetări în vederea identificării acesteia și stabilirii cu exactitate a tipului ei și a condițiilor legale de deținere.

Bărbatul a fost condus la sediul Serviciului Investigații Criminale al Poliției Capitalei, în vederea audierii și stabilirii cu exactitate a împrejurărilor săvârșirii faptei„, se arată într-un comunicat alş Poliţiei Române.

Un tânăr a intrat în interiorul băncii cu o armă, a amenințat o femeie de la ghișeu și i-a cerut o sumă de bani. Nu a folosit arma pe care o avea asupra sa, iar în timpului jafului a avut fața descoperită, purtând doar o șapcă pe cap. Jaful a avut loc la o sucursală a Băncii Româneşti.

Cookies