BAZAR

Autorul hitului „One Day”, Asaf Avidan, în concert la București – Wonderday

De jumatate de an, Asaf Avidan calatoreste neobosit alaturi de chitara, muzicuta si vocea sa. Pe 29 iunie, cunoscutul solist israelian va sosi in premiera in Romania in cadrul #WonderDay!

In 2012, Asaf Avidan lanseaza „Avidan in a Box”, un album live acustic ce include reinterpretari ale unor piese deosebite din repertoriul sau. Asaf Avidan, acustic live la #WonderDay pe 29 iunie pe domeniul Palatului Mogosoaia.

Asaf Avidan s-a apucat de muzica, hobby-ul sau permanent, in momentul in care lumea i-a fost data peste cap de despartirea de iubita lui de la acea vreme. Ce a urmat dupa, a fost succesul international cu hitul „One Day”. Vom avea sansa sa-l ascultam live in premiera pe data de 29 iunie, pe domeniul Palatului Mogosoaia in cadrul #WonderDay.

 

Biletele spre lumeaWonderDay sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, la casa de bilete a Salii Palatului si online, pe www.myticket.ro , la urmatoarele categorii de pret:

– Regular: 129 lei in perioada 6 aprilie – 6 mai, 139 lei in perioada 7 mai – 7 iunie si 149 lei in perioada 8 iunie – 28 iunie;

– On Show Day: 160 lei in ziua evenimentului si la intrare, in limita biletelor disponibile.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button