Autopsia lui Patrick Ekeng, FINALIZATĂ de IML: A murit din cauza unei afecţiuni cardiace

de:
09 mai 2016
1 Afișari
Autopsia lui Patrick Ekeng, FINALIZATĂ de IML: A murit din cauza unei afecţiuni cardiace

UPDATE: Medicii de la Institutul Național de Medicină Legală au terminat autopsia regretatului fotbalistul al formației Dinamo. Cauza decesului lui Patrick Ekeng a fost determinată de o problemă cardiacă. Patrick Ekeng a murit din cauza unei afecţiuni cardiace, a declarat, luni, pentru Agerpres, medicul legist Abdo Salem.

Potrivit medicului, în urma autopsiei efectuate s-a constatat că jucătorul dinamovist avea o problemă la inimă. „Am constatat inima mai mare şi pentru un sportiv. (…) Această hipertrofie predispune la tulburări de ritm şi stop cardiac. A avut o problemă cardiacă – aceasta a fost cauza decesului”, a spus legistul.

El a arătat că mai sunt aşteptate şi rezultatele analizelor: „Prima parte am făcut-o. Acum aşteptăm analizele laboratoarelor să ne trimită rezultatele. Dacă nu era nevoie de ele nu le prelevam (n.r. – probe). Avem nevoie şi de aceste rezultate”.

Doctorii au decis să mai facă anumite investigații, înainte de a da verdictul și de a spune cauza morții. La INML se află și fratele camerunezului, care a fost la stadionul Dinamo. Patrick Ekeng, 26 de ani, a decedat vineri noapte, la Spitalul Floreasca, după ce s-a prăbușit pe teren în meciul Dinamo – Viitorul.

PERCHEZIŢII la Ambulanţa Puls. Poliţia ridică noi documente în dosarul morţii fotbalistului Ekeng
Poliţiştii de la Serviciul Omoruri au mers, luni, la Spitalul Floreasca şi la sediul Ambulanţei Puls pentru a ridica noi documente, în dosarul în care se investighează moartea fotbalistului dinamovist Patrick Ekeng, au declarat surse judiciare.

NEREGULI ŞI ABATERI GRAVE la Ambulanţa Puls. Activitatea, SUSPENDATĂ cel puţin 30 de zile

Echipa din cadrul Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă al Ministerului Afacerilor Interne şi specialiştii Ministerul Sănătăţii au finalizat controlul început sâmbătă la ambulanţa Puls care a asigurat servicii private de ambulanţă la meciul de fotbal în care a decedat Patrick Ekeng.

ANCHETĂ în cazul morţii fotbalistului dinamovist: Raed Arafat: „S-au găsit niște NEREGULI serioase”

Secretarul de stat în MAI Raed Arafat spune că s-au găsit nereguli „serioase” în urma controlului efectuat sâmbătă de Departamentul pentru Situații de Urgență, împreună cu Ministerul Sănătății, în cazul decesului fotbalistului de la Dinamo Patrick Ekeng.

Cookies