Autocaracterizare marca Vanghelie: Sunt natural, ca brânza de oaie

de:
31 ian. 2011
0 Afișari
Autocaracterizare marca Vanghelie: Sunt natural, ca brânza de oaie

Întrebat dacă şi organizaţia de Bucureşti a Partidului Social Democrat va picheta sediile PDL din Capitală, în semn de protest faţă de arestarea preşedintelui Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Niculescu, Marian Vanghelie, a răspuns, misterios, că organizaţia PSD Bucureşti acţionează într-un mod special faţă de restul ţării.

Preşedintele PSD Bucureşti a precizat însă că se va deplasa la Piteşti, alături de majoritatea liderilor partidului, la acţiunea de protest a social-democraţilor. ” Mă duc şi la Piteşti, acuma plec la Piteşti, sunt peste tot. (…) Vreau să luaţi în calcul un singur lucru, faptul că exist peste tot, dacă aţi văzut că am ajuns şi la Washington vă daţi seama, ar fi culmea. La România deja mă uita aşa, un pic…pot să o vizualizez de sus şi am o viziune în ansamblu când vorbesc de România, pentru că am venit de acolo”, a spus Vanghelie, citat de realitatea.net.

În ceea ce priveşte boicotarea preşedintelui Traian Băsescu, despre care a susţinut că stă în spatele acţiunilor politice instrumentate împotriva liderilor opoziţiei prin intermediul justiţiei, Vanghelie a precizat că ”nu-şi permite” să-i facă suprize lui Traian Băsescu. ”Mă mişc natural, pe cuvânt, nu vreau să fac reclamă la nimic, sunt natural, exact ca brânza de oaie”, a explicat liderul PSD Bucureşti.

Cookies