Autobuzele turistice din Capitală, dotate cu sisteme audio

de:
12 aug. 2011
0 Afișari
Autobuzele turistice din Capitală, dotate cu sisteme audio

Autobuzele turistice au fost puse în circulaţie, în Capitală, la sfârşitul lunii trecute.

Acestea circulă, la interval de 15 minute, pe traseul punctelor de interes turistic din Bucureşti, respectiv: Casa Presei, Parcul Herăstrău, Muzeul Satului, Arcul de Triumf, Muzeul Antipa, Muzeul de Geologie, Muzeul Ţăranului Român, Palatul Victoria, Ateneul Român, Muzeul Naţional de Artă, Biserica Creţulescu, Palatul Telefoanelor, Palatul CEC, Muzeul Naţional de Istorie, Palatul Parlamentului, Patriarhia Română, Hanul lui Manuc, Curtea Veche, Universitatea, Spitalul Colţea, Muzeul Municipiului Bucureşti, Teatrul Naţional, Muzeul Literaturii şi Academia de Studii Economice.

Preţul unui bilet este de 25 de lei în cazul adulţilor, respectiv 10 lei în cazul copiilor între 7-14 ani. Pentru copii sub 7 ani, călătoria va fi gratuită dacă sunt însoţiţi de un părinte. Tichetele de călătorie se pot achiziţiona de la centrele de vânzare ale RATB şi au valabilitate de 24 de ore.

Conducerea RATB a anunţat că cele patru autobuze supraetajate pentru turişti au fost închiriate de la Primăria Constanţa în cadrul unui program pilot (Bucharest City Tour), implementat împreună cu MDRT şi care ar urma să fie extins în cazul în care va exista cerere din partea bucureştenilor şi a turiştilor. Autobuzele turistice au fost închiriate pe o perioadă de trei luni, suma de plată fiind 60.000 de euro.

Până la începutul acestei săptămâni, 3.200 de turişti aau văzut Capitala din autobuzele supraetajate, potrivit datelor centralizate de RATB.

Cookies