Autobuzele și tramvaiele, la fel de murdare ca înainte. STB a plătit 11 milioane de lei firmelor private de curățenie

18 sept. 2022
4312 Afișari
Autobuzele și tramvaiele, la fel de murdare ca înainte. STB a plătit 11 milioane de lei firmelor private de curățenie
Autobuzele și tramvaiele, la fel de murdare ca înainte. STB a plătit 11 milioane de lei firmelor private de curățenie | Sursă foto: Facebook-STB

Cu trei luni în urmă Societatea de Transport București (STB) a cedat serviciile de curățenie unei firme private din domeniu. Cu toate astea, autobuzele, tramvaiele și troleibuzele sunt la fel de murdare ca și înainte.

Autobuzele și tramvaiele STB, la fel de murdare ca înainte.

Bucureștenii sunt nemulțumiți de curățenia din mijloacele de transport ale STB. De asemenea, chiar și angajații companiei spun că lucrurile sunt la fel ca până înainte să fie cedate serviciile de curățenie, conform Antena 3.

La acest moment curățarea mijloacelor de transport este realizată de patru firme private. Pentru serviciile de curățenie achiziționate Societatea de Transport București (STB) a plătit circa 11 milioane de lei.

Respectivul serviciu a fost cedat în data de 1 iulie 2022, iar acum, la aproape 3 luni de la această schimbare autobuzele, tramvaiele și troleibuzele sunt și acum murdare.

Filmele private nu au făcut nici o îmbunătățire

Angajații companiei STB  spun că firmele private ce se ocupă acum de curățarea mijloacelor de transport de suprafață, nu a adus nici o îmbunătățire, față de angajații STB ce se ocupau înainte de curățarea și igienizarea vehiculelor.

Tot ca înainte se face. Nu e nicio diferență, transmite un șofer al STB.

STB a transmis următorul punct de vedere către Antena 3. Iată ce a transmis compania:

Mijloacele de transport ale STB S.A. beneficiază de un program complex de salubrizare, igienizare zilnică la retragerea vehiculelor, în autobază sau depou.

Societatea de Transport București susține că firmele de salubrizare angajate de ocupă și de îndepărtarea graffiti-urilor.

Cu toate că nu se văd îmbunătățiri în ceea ce privește curățenia din tramvaie, autobuze sau troleibuze, STB ia în calcul să cedeze acest serviciu către firmele private pentru următorii patru ani.

Cookies