Autobuzele metropolitane 468B, care circulă între Bucur Obor și Sitaru, au program schimbat. STV: Modificarea e în vigoare de joi

17 apr. 2024
5946 afișări
Autobuzele metropolitane 468B, care circulă între Bucur Obor și Sitaru, au program schimbat. STV: Modificarea e în vigoare de joi
Autobuzele metropolitane 468B, care circulă între Bucur Obor și Sitaru, au program schimbat. STV: Modificarea e în vigoare de joi | Foto simbol: STV

Societate de Transport Voluntari (STV) le-a transmis călătorilor că, din această săptămână, autobuzele liniei 468B vor avea un nou program. Această linie metropolitană asigură legătura dintre satul Sitaru și București.

Linia 468B va avea un program nou

Persoanele care circulă în mod normal cu linia metropolitană de autobuz 468B, sunt anunțate că orarul de funcționare al acesteia urmează să fie schimbat. STV a transmis că această modificare va intra în vigoare de joi, 18 aprilie 2024.

Autobuzele 468B fac legătura între staul Sitaru (județul Ilfov) și Bucur Obor (Municipiul București).

Astfel că, pentru a se asigura că nu pierd autobuzul, călătorii sunt sfătuiți să consulte orele de plecare de la capetele de traseu. Acestea pot fi găsite pe site-ul STV, la ACEST link.

Compania de transport public le transmite călătorilor următorul mesaj:

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim călătorii plăcute!

Stația „Pod Ciurel” a fost mutată

STB le-a transmis bucureștenilor că, din data de 16 aprilie 2024, stația de tramvai cu numele „Pod Ciurel”, de pe sensul de mers către terminalul „Ghencea”, a fost relocată.

Această stație este aferentă linie de metrou ușor 41, ce face legătura între vestul de nordul Capitalei.

Mai precis, călătorii au fost informați că această stație, aflată de Șoseaua Virtuții, a fost mutată la o distanță de 50 de metri față de vechiul său amplasament, spre trecerea de pietoni.

Iată mesajul transmis de societate responsabilă de transportul public din Capitală:

Începând de marți, 16.04.2024, de la ora 09:00, stația de tramvai „Pod Ciurel” de pe traseul liniei 41, situată pe Șos. Virtuții, pe sensul spre terminalul „Ghencea”, va fi mutată la o distanță de aproximativ 50 de metri față de actualul amplasament.

Cookies