Autobuzele liniilor 178 și N122 opresc de mâine, în două stații noi. TPBI: Opririle, pe Șoseaua Virtuții și pe Bulevardul Camil Ressu

14 iun. 2024
17880 afișări
Autobuzele liniilor 178 și N122 opresc de mâine, în două stații noi. TPBI: Opririle, pe Șoseaua Virtuții și pe Bulevardul Camil Ressu
Autobuzele liniilor 178 și N122 opresc de mâine, în două stații noi. TPBI: Opririle, pe Șoseaua Virtuții și pe Bulevardul Camil Ressu | Sursa foto: Asociația de Dezvoltare Intercomunitară - TPBI/Facebook

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară – TPBI anunță introducerea unor stații noi pe liniile 178 și N122, de mâine. Stațiile se află pe Șoseaua Virtuții și pe Bulevardul Camil Ressu.

Noi stații pe traseele liniilor 178 și N122

De mâine, 15.06.2024, vor fi introduse stații noi pe tarseele liniilor 178 și N122, anunță Asociația de Dezvoltare Intercomunitară – TPBI. Prin urmare, autobuzele liniei 178 vor opri în noua stație „Dâmbovița”, amplasată pe Șoseaua Virtuții, pe sensul spre capătul „Mater”. Vehiculele de pe linia de noapte N122 vor opri în stația „Voluntarilor”, situată pe Bulevardul Camil Ressu, pe sensul către terminalul „Pantelimon”.

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) a dispus înființarea celor două stații în urma finalizării lucrărilor de amenajare a acestora.

Începând cu data de 15.06.2024, autobuzele liniei 178 vor opri și în noua stație „Dâmbovița” (amplasată pe Șoseaua Virtuții, pe sensul spre capătul „Master”), iar cele ale liniei de noapte N122 – în stația „Voluntarilor” (situată pe Bulevardul Camil Ressu, pe sensul către terminalul „Pantelimon”). Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) a dispus înființarea celor două stații în urma finalizării lucrărilor de amenajare a acestora.

Autobuzele liniei 343 circulă pe traseu prelungit

Începând de mâine, 15 iunie, autobuzele de pe linia 343 vor circula pe traseu modificat. Traseul liniei respective va fi prelungit în cartierul Henri Coandă.

Prin urmare, capătul de linie devine stația „Biharia”, iar autobuzele urmează să se întoarcă în zona noului terminal. Acesta va fi situat pe Bulevardul Iulian Mihu.

La acest terminal vor funcționa noile stații „Cartier Henri Coandă”, destinate debarcării și îmbarcării călătorilor.

Primele autobuze electrice cu suport pentru biciclete

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară – TPBI anunță că primele autobuze electrice care oferă un suport extern pentru biciclete au ieșit pe traseu. Astfel, bicicliștii vor putea utiliza transportul în comun fără să deranjeze ceilalți călători.

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București Ilfov protejează mediul și promovează transportul ecologic și intermodalitatea. Bicicliștii vor putea utiliza transportul în comun fără a mai deranja călătorii din autobuze.

Citește și:

Cookies