Autobuzele liniei 484, deviate spre Ghencea. STB: A avut loc un accident pe Str. Mărgeanului, la Teiuș

22 apr. 2024
384 afișări
Autobuzele liniei 484, deviate spre Ghencea. STB: A avut loc un accident pe Str. Mărgeanului, la Teiuș
Autobuzele liniei 484, deviate spre Ghencea. STB: A avut loc un accident pe Str. Mărgeanului, la Teiuș. Sursa foto: Andreea C/ Ești din Rahova dacă...

STB îi anunță pe călători că autobuzele liniei 484 sunt deviate pe sensul spre Ghencea, din cauza unui accident care a avut loc pe Strada Mărgeanului, la Teiuș.

UPDATE: STB a anunțat că linia 484 funcționează normal, pe traseul de bază. Autobuzele au fost deviate timp de 90 de minute, în intervalul orar 17:45 – 19:15.

STB: Accident la Teiuș, autobuzele liniei 484 sunt deviate

Societatea de Transport București (STB) a anunțat luni, 22 aprilie, la ora 18:03, că autobuzele liniei 484 circulă deviat pe sensul spre Ghencea, de la Șoseaua Alexandriei/Strada Mărgeanului, pe Șoseaua Alexandriei, Strada Buzoieni, apoi își reiau traseul normal.

Motivul: A avut loc un accident rutier pe Strada Mărgeanului, la Teiuș.

Autobuzele liniei 484 circulă deviat pe sensul spre Ghencea, de la Șos. Alexandriei/Str. Mărgeanului, pe Șos. Alexandriei, Str. Buzoieni, apoi traseu normal. Cauza: eveniment rutier terți, produs pe Str. Mărgeanului, la Teiuș, anunță STB într-o postare pe rețeaua X, fost Twitter.

O doamnă a anunțat pe grupul de Facebook „Ești din Rahova dacă…” că 3 mașini au fost implicate în accident:

Accident la Teius. 3 mașini implicate, a transmis Andreea C.

Un alt internaut a spus că unul dintre șoferi, o doamnă, a fost luată la spital cu ambulanța din cauză că s-a spart geamul lateral, în momentul impactului, iar cioburile i-au sărit pe față:

O doamnă din autoturismul alb a fost luată de salvare, s-a spart geamul lateral și i-au sărit pe față, a spus Iolanda C.

Un membru al grupului „Info Trafic Bucuresti si Ilfov” a anunțat la ora 18:59, într-o postare pe grupul de Facebook, că traficul în zonă este îngreunat:

Șoseau Alexandriei cu Mărgeanului!
Trafic îngreunat!

Poliția este la fața locului și dirijează circulația rutieră.

Te-ar mai putea interesa și: „Avem multe misiuni importante, din acest motiv ocupăm multe parcări albastre în centrul Capitalei” Poliția Locală explică zecile de mașini pe care le tot vedem aliniate

Cookies