Autobuzele liniei 478 revin, în weekend, pe traseul de bază, după 4 luni de deviere. TPBI: Sunt gata lucrările de pe Strada Tineretului din Militari Residence

10 iul. 2024
6163 afișări
Autobuzele liniei 478 revin, în weekend, pe traseul de bază, după 4 luni de deviere. TPBI: Sunt gata lucrările de pe Strada Tineretului din Militari Residence
Autobuzele liniei 478 revin, în weekend, pe traseul de bază, după 4 luni de deviere. TPBI: Sunt gata lucrările de pe Strada Tineretului din Militari Residence Sursa foto: Facebook / TPBI

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) a anunțat azi că autobuzele liniei 478 vor reveni din weekend la traseul obișnuit, pe Strada Tineretului, după ce lucrările de infrastructură au fost finalizate. Mai precis, autobuzele 478 vor circula pe această stradă de sâmbătă, 13 iulie.

Autobuzele linie 478 revin la traseul normal de sâmbătă, 13 iulie, potrivit anunțului făcut astăzi de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) pe Facebook. Acestea au circulat pe un traseu deviat, din cauza lucrărilor de infrastructură care au fost realizate pe Strada Tineretului în ultimele luni.

Linia 478 revine pe Strada Tineretului din weekend, anunță TPBI

Astfel, ca urmare a finalizării lucrărilor de pe Strada Tineretului, autobuzele liniei 478 vor circula pe următorul traseu: „Cartier Militari”, Str. Tineretului, Drumul Ciorogârla, Drumul Osiei, Bd. Iuliu Maniu, Str. Valea Cascadelor, Bd. Preciziei, Autobaza Militari, Str. Preciziei, Str. Valea Cascadelor, staţia „Bd. Preciziei”, cu întoarcere pe Str. Valea Cascadelor, Bd. Iuliu Maniu, Drumul Osiei, Str. Rezervelor, Str. Apeductului, Str. Tineretului, terminal „Cartier Militari”.

Linia 478 fusese deviată de pe data de 13 martie

Potrivit TPBI, linia 478 a circulat pe un traseu alternativ începând de pe data de 13 martie 2024, din cauza lucrărilor de pe Strada Tineretului. De asemenea, din cauza acestei schimbări a fost înființată și o stație de autobuz temporară. Este vorba de stația „Tineretului 13″, situată pe Drumul Ciorogârla.

Linia 478 are 14 opriri și durata totală a călătoriei este de 20 minute, potrivit aplicației de monitorizare a transportului în comun Moovit.

Totuși, un cetățean se declară nemulțumit în secțiunea de comentarii a postării TPBI, legat de situația lucrărilor de pe Strada Tineretului: „Să treceți pe strada Tineretului să verificați borduri sparte, stâlpii sparți,și deja se macină „asfaltul” in anumite locuri 🙂”

CITEȘTE ȘI

Cookies