Autobuzele liniei 381 vor opri de două ori la Piața Romană. Cum se modifică traseul acestora, potrivit STB

19 aug. 2021
3519 Afișari
Autobuzele liniei 381 vor opri de două ori la Piața Romană. Cum se modifică traseul acestora, potrivit STB
Autobuzele liniei 381 vor opri de două ori la Piața Romană. Cum se modifică traseul acestora, potrivit STB. Sursa foto: Bucureștiul meu drag

Transport Public București Ilfov (TPBI) a anunțat că autobuzele liniei 381 vor face două opriri în zona Piața Romană, începând cu data de 19 august 2021. Această decizie a fost luată în urma unor sondaje realizate pe teren de către TPBI.

Noi schimbări pe rutele STB. Autobuzele liniei 381 vor face două opriri în zona „Piața Romană”, potrivit comunicatului de presă publicat de către Transport Public București Ilfov (TPBI). Modificarea traseului pe care circulă aceste autobuze va intra în vigoare de joi, 19 august.

Autobuzele liniei 381 mai fac o oprire la Piața Romană

Potrivit TPBI, decizia modificării rutei pentru autobuzele liniei 381 a fost luată în urma efectuării mai multor sondaje efectuate pe teren. Prin urmare, s-a decis ca vehiculele care circulă pe această linie să oprească atât în stația „Piața Romană” situată pe Bulevardul General Gheorghe Magheru, unde deja oprește potrivit traseului său, dar și în stația „Piața Romană” din rondul de la Piața Romană (intersecția dintre Bulevardul Gheorghe Magheru, Bulevardul Dacia și Bulevardul Lascăr Catargiu), aferentă liniei de autobuz 133.

Linia de transport 381 a apărut la data de 1 iulie 2021, în urma comasării liniilor 381 și 300 din raționamente de eficiență și fluidizare. Noile autobuze, cele de pe linia 381, opreau până astăzi doar în stația „Piața Romană” amplasată pe Bulevardul Gheorghe Magheru.

Traseul liniei 381 se va modifica, însă doar pe un sens

În urma deciziei TPBI, autobuzele liniei 381 vor circula de astăzi pe sensul spre terminal „Clăbucet” pe un traseu diferit, după cum urmează: terminal „Piaţa Reşițaˮ, Str. Reşița, Str. Izvorul Rece, Str. Serg. Nițu Vasile, Cal. Văcăreşti, Bd. Tineretului, Bd. Dimitrie Cantemir, Pasaj Unirii, Bd. I. C. Brătianu, Bd. Nicolae Bălcescu, Bd. G-ral. Gheorghe Magheru, rond Piața Romană, Bd Lascăr Catargiu, Bd Ion Mihalache, terminal „Clăbucet”.

Pe sensul opus, spre terminal „Piața Reșița”, traseul nu va suferi modificări față de situația actuală.

„TPBI optimizează permanent sistemul de transport din Regiunea București – Ilfov, atât pe baza cererii de transport și a propunerii călătorilor, cât și în funcție de capacitatea operatorilor și de bugetul primăriilor din localitățile membre.”, au transmis reprezentanții instituției în încheierea comunicatului de presă.

Cookies