Autobuzele liniei 162 opresc într-o nouă stație, amplasată pe Strada Răsadniței. STB: Modificarea, în vigoare la sfârșitul acestei săptămâni

30 mai 2024
1293 afișări
Autobuzele liniei 162 opresc într-o nouă stație, amplasată pe Strada Răsadniței. STB: Modificarea, în vigoare la sfârșitul acestei săptămâni
Autobuzele liniei 162 opresc într-o nouă stație, amplasată pe Strada Răsadniței. STB: Modificarea, în vigoare la sfârșitul acestei săptămâni | Sursă foto: Societatea de Transport București - STB SA / Facebook

Societatea de Transport București (STB) le-a transmis călătorilor că linia de autobuz 162 va efectua opriri într-o nouă stație. Modificarea anunțată astăzi de către companie intervine din acest final de săptămână.

Linia 162 va opri într-o nouă stație, pe strada Răsadniței

STB a anunțat printr-un comunicat de presă, că începând de la finalul aceste săptămâni linia de autobuz 162 va efectua opriri într-o nouă stație. Mai precis, aceasta se află pe strada Răsadniței, pe sensul de mers către „Giulești Sârbi”.

Noua stație, ce va avea numele „Răsadniței”, va fi situată între stația „Condax” și capătul linie de autobuz. Modificarea va produse efecte de vineri, 31 mai 2024, conform STB:

Începând din această vineri, 31.05.2024, autobuzele liniei 162 vor opri și pe strada Răsadniței, pe sensul de mers spre „Giulești Sârbi”, în noua stație „Răsadniței”, situată între stația „Condax” și capătul de linie.

Autobuzele linie 162 circulă pe un traseu cuprins între terminalele „Gara de Nord” și „Condax”, având, la acest moment, un total de 22 de stații în care efectuează opriri.

Te-ar mai putea interesa și:

Temporar, linii 103 și N109 circulă deviat

Încă de miercuri (29 mai 2024), Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) a informat bucureștenii că liniile 103 și N109 vor circula, în următoarea perioadă, deviat.

Motivul pentru care a fost luată această decizie este că se efectuează anumite lucrări la rețeaua de gaze aflată pe strada Drumul  Între Tarlale din Sectorul 3.

Astfel că, până la finalizarea lucrărilor, cele 2 autobuze vor circula după cum umrează:

Linia 103 – către terminalul „Pantelimon”, pe următorul traseu:

  • „Isovolta”, Drumul între Tarlale, întoarcere în rondul de la intersecția Bd. Theodor Pallady/ Str. Uzinei, Drumul între Tarlale, Șoseaua Industriilor, Șoseaua Dudești-Pantelimon, Șoseaua Gării Cățelu, Șoseaua Pantelimon, „Pantelimon”.

Celălalt sens de mers al mijlocului de transport public nu va fi afectat de această modificare.

Linia N109 – către terminalele „Piața Unirii 2” și „Republica” pe următorul traseu:

  • Tur – „Piața Unirii 2”, Bd. Ion Constantin Brătianu, Bd. Corneliu Coposu, Calea Călărași, Bd. Basarabia, „Republica”,
  • Retur – pe Bd. Basarabia, Calea Călărași, Bd. Corneliu Coposu, Str. Halelor, „Piața Unirii 2”.

TPBI nu a transmis o dată exactă până la care se va menține măsura devierii traseelor.

Cookies