Autobuzele din București continuă să meargă pe liniile de tramvai. Anunțul a fost făcut de STB

25 dec. 2021
5610 Afișari
Autobuzele din București continuă să meargă pe liniile de tramvai. Anunțul a fost făcut de STB
Autobuzele din București continuă să meargă pe liniile de tramvai. Anunțul a fost făcut de STB. Sursă foto: Facebook/ STB

Iarna a venit și în Capitală, dar acest lucru se vede doar în calendar. Astfel, ținând cont de prognoza meteo, STB anunță că autobuzele vor merge, în continuare, pe liniile de tramvai și după data de 27 decembrie 2021.

Autobuzele din București continuă să meargă pe liniile de tramvai. Anunțul a fost făcut de STB, vineri, chiar în Ajunul Crăciunului.

Autobuzele din București continuă să meargă pe liniile de tramvai

Societatea de Transport București a decis să mențină circulația autobuzelor pe liniile de tramvai. Astfel, ținând cont de prognoza meteo emisă pentru perioada următoare, STB anunță că autobuzele vor merge pe liniile de tramvai și după data de 27 decembrie 2021.

Te-ar mai putea interesa și: Program STB și Metrorex de Crăciun. Cum circulă mijloacele de transport în București de sărbători

Asta înseamnă că autobuzele cu indicativele 135, 143, 182, 232, 330, 382 și 439 vor continua să circule pe liniile de tramvai și vor opri în stațiile de la peron.

STB anunță că în momentul în care situația meteo va crea unele probleme în desfășurarea circulației autobuzelor pe liniile de tramvai, acestea vor reveni pe spațiul carosabil și vor opri în stațiile create inițial, aflate pe banda 1, la trotuar.

Anunțul a fost făcut de STB

Societatea de Transport București STB declară că va informa publicul călător, în timp util, în momentul în care vor interveni schimbări, prin toate canalele pe care le are.

Măsura prin care autobuzele circulă pe linia de tramvai a fost implementată în mai multe zone din București pentru a fluidiza traficul rutier general, dar și pentru a fluidiza traficul transportului public. De asemenea, această măsură a fost luată și pentru asigurarea unei frecvențe predictibile pentru mijloacele de transport în comun, o durată mai scăzută a călătoriilor și o creștere a gradului de confort al cetățenilor, spune STB.

Vă amintim că, în zilele de 25 decembrie 2021, 26 decembrie 2021, 01 ianuarie 2022 și 02 ianuarie 2022, liniile de transport public vor funcționa potrivit programului unei zile de duminică.

De asemenea, începând de luni, 27 decembrie 2021, Societatea de Transport București STB SA înființează două linii de transport în comun:

  • autobuzul cu indicativul 487 (dispare autobuzul cu indicativul 781) – care va circula între capetele de linie „ELI-NP Măgurele” și „Bulevardul Vasile Milea”;
  • autobuzul cu indicativul 322 – care va circula pe Prelungirea Ghencea.
Cookies