Autobuzele 419 revin pe traseul de bază pe sensul spre „Bumbăcăria Jilava”. Modificarea se aplică de marți, anunță STB

02 aug. 2022
172 Afișari
Autobuzele 419 revin pe traseul de bază pe sensul spre „Bumbăcăria Jilava”. Modificarea se aplică de marți, anunță STB
Autobuzele 419 revin pe traseul de bază pe sensul spre „Bumbăcăria Jilava”. Modificarea se aplică de marți, anunță STB. Sursa foto: Facebook/ Societatea de Transport București - STB SA

STB anunță că autobuzele 419 revin pe traseul de bază pe sensul spre capătul de linie „Bumbăcăria Jilava”. Modificarea se aplică de marți, 2 august.

STB: Autobuzele 419 revin pe traseul de bază, spre „Bumbăcăria Jilava”

Au fost finalizate lucrările de remediere a avariei la rețeaua de canalizare și au fost create condițiile de circulație în zona intersecției Strada Morii/ DN5 (comuna Jilava).

Astfel, începând de marți, 02 august 2022, Societatea de Transport București anunță că autobuzele 419 își reiau traseul obișnuit pe sensul de mers spre capătul de linie „Bumbăcăria Jilava”.

De la intersecția Strada Morii/ Strada Magnoliei, autobuzele cu indicativul 419 vor circula pe Strada Morii, DN5, Strada Ungureni, Strada Gării. Sensul spre „Piața Eroii Revoluției” nu a fost modificat.

„Circulația autobuzelor nu va fi modificată pe sensul opus”, transmite STB într-un comunicat de presă.

Amintim că, autobuzele liniei 419 au circulat pe un traseu modificat din data de 28 iunie 2022.

Alte noutăți anunțate de STB

Societatea de Transport București a anunțat că, la sfârșitul săptămânii trecute, a realizat probe tehnice pe linia modernizată de pe bulevardele Paul Teodorescu și Doina Cornea (fost Vasile Milea).

Probele au fost realizate atât pentru partea de rețea de contact a troleibuzelor, cât și pentru calea de rulare și rețeaua de contact a tramvaielor și au fost finalizate cu succes. Astfel, în următoarea perioadă, Primăria Municipiului București (beneficiarul lucrărilor) și constructorul vor finaliza procedurile legale de recepție a lucrărilor în vederea punerii în funcțiune a noii infrastructuri.

„Odată cu finalizarea lucrărilor, corelat cu finalizarea rețelei de troleibuz din intersecția de la Academia Militară, unde circulația troleibuzelor a fost suspendată pentru finalizarea lucrărilor la metrou, transportul public de suprafață din zonă va fi reorganizat atât pentru tramvaie, cât și pentru troleibuze”, transmite Societatea de Transport București.

Cookies