Autobuzele 368, blocate pe Strada Nicolae Golescu. STB: O mașină a parcat neregulamentar

18 apr. 2024
777 afișări
Autobuzele 368, blocate pe Strada Nicolae Golescu. STB: O mașină a parcat neregulamentar
Autobuzele 368, blocate pe Strada Nicolae Golescu. STB: O mașină a parcat neregulamentar

Autobuzele liniei 368 sunt blocate, în această după-amiază, pe Strada Nicolae Golescu. Societatea de Transport București anunță că mijloacele de transport public de pe această linie nu pot înainta din cauza unei mașini parc ate neregulamentar.

Linia 368, blocată pe Strada Nicolae Golescu

STB a anunțat, la ora 11:45, pe Twitter, că autobuzele cu indicativul 368 sunt blocate pe Strada Nicolae Golescu, pe sensul spre Valea Oltului, din cauza unei mașini parcate neregulamentar.

Linia 368 – blocată pe Str. Nicolae Golescu, pe sensul spre Valea Oltului, din cauza unui autoturism parcat neregulamentar.

Liniile 86, 90 și 143 vor circula deviat în weekend

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară – TPBI anunță că liniile 86, 90 și 143 vor fi deviate, sâmbătă seara, 20 aprilie 2024 și nu vor mai întoarce la „Arena Națională”, începând cu ora 19:00. Pe Arena Națională se va organiza meciul de fotbal dintre echipele Fotbal Club FCSB și FC Rapid 1923.

Această decizie a fost luată de TPBI ca urmare a restricționării traficului rutier pe Bd. Pierre de Coubertin, tronsonul cuprins între Str. Vatra Luminoasă și rondul de intrare în stadionul „Arena Națională”.

Astfel, în intervalul de timp menționat mai sus, liniile de troleibuz 86 și 90 vor circula pe traseele de bază între terminalele „Dridu”, respectiv „Semănătoarea” și intersecția Str. Vatra Luminoasă/Str. Tony Bulandra, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri pe Str. Tony Bulandra, cu întoarcere în Depoul Vatra Luminoasă.

La rândul ei, linia de autobuz 143 va funcționa pe traseul de bază între terminalul „Bucur Obor” și intersecția Bd. Pierre de Coubertin/Str. Vatra Luminoasă, apoi pe un traseu modificat pe Str. Vatra Luminoasă, Str. Tony Bulandra, cu întoarcere ȋn Depoul Vatra Luminoasă.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies