Autobuzele 323 opresc, de marți, și la peronul stației de tramvai „Verzișori” de pe Bd. Gheorghe Șincai. TPBI: Vor fi create noi puncte de transbordare

13 mai 2024
2453 afișări
Autobuzele 323 opresc, de marți, și la peronul stației de tramvai „Verzișori” de pe Bd. Gheorghe Șincai. TPBI: Vor fi create noi puncte de transbordare
Autobuzele 323 opresc, de marți, și la peronul stației de tramvai „Verzișori” de pe Bd. Gheorghe Șincai. TPBI: Vor fi create noi puncte de transbordare | Sursa foto: Asociația de Dezvoltare Intercomunitară - TPBI - Facebook

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară – TPBI anunță că de marți, 14 mai, autobuzele liniei 323 vor opri, pe ambele sensuri, și la peronul stației de tramvai „Verzișori”.

Autobuzele 323 vor opri și la peronul stației de tramvai „Verzișori” de pe Bd. Gheorghe Șincai

TPBI îi informează pe călători, pintr-o postare pe pagina de Facebook, că de marți, 14 mai, autobuzele liniei 323 vor opri și la peronul stației de tramvai „Verzișori”, ce se află pe Bulevardul Gheorghe Șincai din Sectorul 4.

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară anunță că măsura a fost luată pentru a crea noi puncte de transbordare.

Începând de marți, 14 mai 2024, autobuzele liniei 323 vor opri, pe ambele sensuri, și la peronul stației de tramvai „Verzișori”, amplasată pe Bulevardul Gheorghe Șincai, Sector 4, București. TPBI a dispus această măsură pentru creșterea atractivității transportului public, prin crearea unor noi puncte de transbordare.

Stația STB „Aeroport Băneasa” a fost mutată

Începând din această dimineață, 13 mai, Societatea de Transport București a mutat stația de autobuz „Aeroport Băneasa” cu aproximativ 50 de metri față de amplasamentul ei inițial, pe direcția de mers către Otopeni.

De marți, 14 mai, traficul pe breteaua din fața Aeroportului Băneasa se va închide două zile, anunță Metrorex pe pagina de Facebook.

Această modificare survine ca urmare a activităților pregătitoare din cadrul contractului de execuție „Legătura rețelei de metrou cu Aeroportul Internațional Henri Coandă – Otopeni (Magistrala 6. 1 Mai-Otopeni). Proiectare și execuție structură de rezistență stații, galerii și tuneluri. Lotul 1. – 1Mai-Tokyo”, la viitoarea stație de metrou Aeroport Băneasa de pe aliniamentul viitoarei Magistrale M6, Secțiunea Sud;

Proiectul „Magistrala 6. 1 Mai – Otopeni, Legătura rețelei de metrou cu Aeroportul Internațional Henri Coandă – Otopeni” este unul de utilitate publică, de interes național, conform Hotărârii Guvernului nr. 496/2017, cu modificările și completările ulterioare. Prin acest proiect se asigură nevoile de mobilitate ale persoanelor prin dezvoltarea rețelei de transport trans european (TEN-T), finanțat din fonduri externe.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies