Autobuzele 103 circulă deviat pe Drumul între Tarlale. STB anunță că Distrigaz face niște lucrări în zona capătului de linie Isovolta

24 mai 2024
628 afișări
Autobuzele 103 circulă deviat pe Drumul între Tarlale. STB anunță că Distrigaz face niște lucrări în zona capătului de linie Isovolta
Autobuzele 103 circulă deviat pe Drumul între Tarlale. STB anunță că Distrigaz face niște lucrări în zona capătului de linie Isovolta | Sursă foto: Societatea de Transport București - STB SA /Facebook

Autobuzele de pe linia 103 circulă deviat pe Drumul între Tarlale și întorc la Pasajul Theodor Pallady, traseul fiind modificat din cauza unor lucrări efectuate de Distrigaz, îi anunță Societatea de Transport București pe călători.

Linia 103 circulă deviat pe Drumul între Tarlale

Societatea de Transport București anunță, pe pagina rețelei de socializare „X”, fostă Twitter, că pe Drumul între Tarlale, în zona capătului de linie Isovolta, Distrigaz efectuează niște lucrări.

Din acest motiv, autobuzele de pe linia 103 circulă deviat pe Drumul între Tarlale și întorc la Pasajul Theodor Pallady.

Autobuzele liniei 103 circulă deviat pe Drumul între Tarlale și întorc la Pasajul Theodor Pallady (de la Autostrada Soarelui), din cauza unor lucrări Distrigaz, efectuate pe Drumul între Tarlale, în zona capătului de linie Isovolta.

Restricții de circulație în zona Ghencea

Trustul de Clădiri Metropolitane anunța joi, 23 mai, că în zona Ghencea, între Strada Brașov și Râul Doamnei, compania Distrigaz a intervenit pentru remedierea unei avarii la rețeaua de alimentare cu gaze naturale.

Din cauza acestor lucrări, circulația se a desfășura pe o bandă de sens până, estimează TCMEB, sâmbătă, 25 mai.

Vă informăm că astăzi, în zona Ghencea, pe tronsonul dintre Strada Brașov și Râul Doamnei, vis a vis de magazinul LIDL, compania Distrigaz a intervenit pentru remedierea unei avarii la rețeaua de alimentare cu gaze naturale.

Din acest motiv circulația se va desfășura pe o bandă de sens până cel târziu sâmbătă când reparația va fi finalizată, așa cum ne informează reprezentații companiei și că ulterior traficul auto se va desfășura în condiții normale.

Menționăm că acestea nu au făcut obiectul contractului și proiectului derulat de Trustul de Clădiri Metropolitane cu Primăria Municipiului Bucureşti. Astfel că lucrările de supralărgire vor continua și se află pe ultima sută de metri, iar curând vom reveni cu vești importante de aici.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies