ARHIVA B365

Autobuz Otokar inundat cu apă clocotită de la instalaţia de încălzire defectă. Altul a rămas blocat

UPDATE Un alt autobuz Otokar s-a defectat şi s-a oprit în mijlocul străzii, şoferul nemaiputând să-l pornească.

O filmare postată pe Facebook de consilierul general Ciprian Ciucu arată un autobuz care nu se mai poate mişca de pe loc, blocând o bandă e circulaţie.

________

Zeci de călători au fost evacuați dintr-un autobuz, după ce instalația de încălzire s-a stricat, iar autobuzul a fost inundat de apă clocotită.

Un călător spune că este vorba despre unul dintre autobuzele Otokar, care au început să circule prin București pe 1 decembrie. Autobuzul circula pe ruta 783, între Piața Unirii și aeroportul Otopeni.

Un alt autobuz Otokar, care circula pe ruta 335, era tras pe dreapta, joi seara, în apropierea Arcului de Triumf, după ce a făcut pană, arată Digi24.

Nu este prima dată când apar probleme. Unul dintre autobuzele noi s-a stricat chiar în prima zi pe traseu. Ușa de la cabina șoferului a rămas blocată. De asemenea, sindicaliștii din Societatea de Transport București spun că noile autobuze au mai multe probleme tehnice.

Primăria Capitalei a negat până acum că ar fi existat aceste incidente și defecțiuni. Anul viitor, în București vor ajunge alte 300 de astfel de autobuze.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button