ARHIVA B365

Aurelian Bădulescu: „Am formulat plângere penală împotriva lui Gabriel Mutu”

„Vă aduc la cunoştinţă faptul că în cursul zilei de ieri am înţeles să formulez plângere penală împotriva numitului Gabriel Mutu pentru săvârşirea infracţiunilor prevăzute de dispoziţiile articolului 207 din Codul Penal, respectiv pentru infracţiunile de şantaj şi ameninţare. (…) Voi duce acest demers până la capăt şi faptul că ne aflăm astăzi la vot este motivat de faptul că l-am rugat să aibă răbdare până când instanţa se va pronunţa, respectiv pe data de 7 martie”, a anunţat Bădulescu înaintea procedurii de vot pentru înlăturarea sa din funcţia de viceprimar, precizând că „PSD Bucureşti este condusă de un om care nu este interesat de unitatea partidului”.

Bădulescu a spus că intenţionează să rămână în PSD indiferent de rezultatul votului din Consiliul General.

„Apelez uneori la registrul de înjurături, dar asta se datorează atitudinii dumneavoastră, stimaţi colegi de la USR. (…) Astăzi e ziua mea.(…) Am dreptul la ultimul cuvânt. Cu bune, cu rele, vreau să vă mulţumesc, chiar dacă sunt sau nu schimbat, rămân în PSD. Rămân acelaşi coleg, iar dacă voi rămâne viceprimar, vă garantez că nu mă voi schimba, pentru că nu pot. Nu am cu cine să discut”, a mai spus Aurelian Bădulescu, citat de Agerpres. 

Consiliul General al Municipiului Bucureşti s-a întrunit în şedinţă extraordinară, pe ordinea de zi figurând un proiect de hotărâre privind schimbarea din funcţia de viceprimar al Municipiului Bucureşti a lui Aurelian Bădulescu şi un proiect de hotărâre privind alegerea unui nou viceprimar al Capitalei.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button