Aurelia Ion va fi înmormântată la Cimitirul Ghencea, astăzi

de:
23 ian. 2014
1 Afișari
Aurelia Ion va fi înmormântată la Cimitirul Ghencea, astăzi

Studenta moartă în accident era în anul V la Institutul Medico-Militar din București. Ea făcea practică la spitalul Fundeni și a plecat ca voluntar împreună cu echipa de transplant. În memoria ei a fost creată, luni, o pagină de Facebook, care a strâns, în câteva ore, peste 22.000 de like-uri.

Aurelia Ion, studenta in anul V la Facultatea de Medicina Bucuresti, la Institutul Medico-Militar, are grad militar de sublocotenent. Este din Bucuresti, iar după ce i se face autopsia la Alba, va fi adusa la Bucuresti si depusă la Capela Spitalului Militar. Se afla in avion ca voluntar in cadrul programului de transplant.

Ministerul Apararii este cel care va ajuta familia sa aduca corpul neinsufletit.

Aura Ion era o studentă foarte apreciată, de aceea fiind aleasă să participe la această misiune. Ea și-a dorit încă din copilărie să devină medic și apoi și-a dorit să îmbrace haina militară, a declarat comandantul Institutului Medico-Militar, col Dragoș Cuzino: „Noi depunem atât jurământul lui Hipocrat, cât și pe cel militar, care ne cere să ne dăm viața oricând este nevoie” – a spus comandantul.

Plecase din Merișani, Teleorman, în capitală, cu părinții săi, în urmă cu câțiva ani. Are un frate de 17 ani și două surori, una studentă la Arte, iar cealaltă lucrează în Marea Britanie, informează Antena 1.

Pe reţeaua de socializare Facebook a fost creată o pagină în memoria studentei AURA ION, care a murit după tragicul accident aviatic de la Cluj. În mai puţin de 24 de ore de când s-a aflat numele studentei care şi-a pierdut viaţa în accidentul aviatic din Munţii Apuseni pagina de Facebook a strâns peste 21.000 de like-uri.

Colegii ei de la Institutul de Medicină Militară, însă, ca și cei de la Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila, au făcut același lucru, în semn de doliu: și-au schimbat fotografia de profil cu un pătrat negru. Mesajele de condoleanțe ale colegilor au început, apoi, să curgă.

Cookies