„Aurel Vlaicu ar fi invidios!”. Cum arată mașina „tunată” care în loc să fie omologată a ajuns virală pe internet

24 sept. 2022
359 afișări
„Aurel Vlaicu ar fi invidios!”. Cum arată mașina „tunată” care în loc să fie omologată a ajuns virală pe internet
„Aurel Vlaicu ar fi invidios!”. Cum arată mașina „tunată” care în loc să fie omologată a ajuns virală pe internet. Sursa foto: Facebook

„Creația” unui bărbat din Tulcea a devenit virală pe internet după ce acesta a încercat să omologheze la Registrul Auto Român modificările aduse vehiculului său. În loc să se bucure de noul său spoiler „homemade”, mașina bărbatului a ajuns subiect de glume printre internauți.

Imaginile publicate de Registrul Auto Român pe Facebook cu mașina modificată „în casă” a unui bărbat din Tulcea au devenit virale pe internet și au fost subiectul glumelor printre internauți. De la „Aurel Vlaicu ar fi invidios”, „A furat banca din parc”, la „Nu știți dacă după-masă e liber, că am de bătut 2 covoare”, secțiunea de comentarii a instituției s-a umplut repede de remarci și comentarii care mai de care mai amuzante.

„Stim că deja vă zboară gândul la weekend și, pentru că vorbim despre zbor, vă prezentăm acest autovehicul care a venit la RAR Tulcea pentru omologarea elementului de caroserie.”

Ar putea fi o imagine cu maşină

De ce ai nevoie ca să construiești un astfel de „dispozitiv”: colțare pentru polițe, șuruburi și… multă inconștiență

Registrul Auto Român a publicat și „rețeta” din spatele acestui spoiler: „burghiu pentru metal, cornier metalic și colțare pentru polițe din magazinele de bricolaj, improvizații, câteva șuruburi cu piuliță și multă inconștiență”.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane

„Totuși, dincolo de aspectul mașinii, vă rugăm să conștientizați că astfel de elemente de caroserie confecționate artizanal pot fi un pericol pentru siguranța traficului și a pietonilor, dar nici nu pot îmbunătăți performanțele vehiculului. Despre sancțiunile pe care le riscați nici nu mai vorbim… Un astfel de element nu îndeplinește, din punct de vedere tehnic, normele pentru certificarea produselor și nici nu a fost supus verificărilor necesare pentru omologarea de tip a produsului, iar colegii noștri au decis că această improvizație nu întrunește condițiile care stau la baza omologării”, a mai transmis Registrul Auto Român pe Facebook.

CITEȘTE ȘI

„Străzi deschise București” are un nou traseu pietonal în weekendul 24-25 septembrie. Evenimente în aer liber în Cartierul Aviației din sectorul 1

Restricții de trafic în București. În oraș se desfășoară mai multe evenimente în weekendul 24-25 septembrie

Palatul care n-a fost să fie. De ce nu a fost ridicat niciodată Palatul Primăriei din București?

Cookies