COOL CITY

Aura Vasile, omul lui Vanghelie, a trecut la UNPR

Aurelia Vasile a anunţat luni că a trecut în barca UNPR.

Am hotărât să vin alături de foştii mei colegi, cei care au demonstrat, spre deosebire de alţii, că au valori şi principii solide. Sunt un om de stanga şi împărtăşesc valorile UNPR, singurul partid care mai reprezintă  astăzi stanga romănească. După cum spun şi colegii mei din UNPR, nu plec din Kiseleff şi rămân mai departe aşa cum mă ştiţi, războinică şi dedicată cauzei în care cred, aceea de a-i sprijini pe oamenii care muncesc, pe pensionari şi pe tineri, pe toţi cei care au de suferit în aceaste vremuri grele”, a declarat deputatul UNPR printr-un comunicat remis presei.

Liderul deputaţilor PSD, Mircea Duşa, a confirmat informaţia. Întrebat dacă Aura Vasile va trece la UNPR, Duşa a răspuns: „Da, şi-a făcut cerere să plece la UNPR”.

Asta chiar dacă vicepreşedintele PSD, Marian Vanghelie, a declarat pentru NewsIn că nu crede că Aura Vasile a plecat la UNPR şi că în prezent el încearcă să o contacteze pe colega sa de filială. „Eu nu cred încă. O caut să vorbesc cu ea. Eu nu cred că va pleca dna Aura Vasile. În acest moment eu nu cred totuşi”, a declarat Vanghelie, admiţând că din câte ştie demisia acesteia din PSD şi din grupul deputaţilor PSD este semnată.

Pe lângă divergenţele dintre Vanghelie şi Victor Ponta care l-au împins pe cel din urmă să îi retragă conducerea filialei Bucureşti primarului, Vanghelie s-a încontrat cu conducerea partidului şi pe tema excluderii lui Mircea Geoană din PSD.

Aura Vasile, cea mai nouă „achiziţie” a UNPR, s-a remarcat deseori în Parlament prin critici vehemente la adresa Uniunii susţinute de un limbaj persiflant, memorabilă fiind o declaraţie a ei din luna iunie în care îl numea pe Gabriel Oprea, drept „sluga însetată de sânge a lui Băsescu”.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button