Auchan ridică un complex de 20 de milioane de euro în Giuleşti

de:
07 mai 2012
1 Afișari
Auchan ridică un complex de 20 de milioane de euro în Giuleşti

Terenul a fost achiziţionat astă-iarnă, pe bulevardul Constructorilor, iar francezii spun că vor termina construcţia până la finalul anului.

Reprezentanţii Auchan au anunţat recent că investiţiile în acest proiect se vor ridica la aproximativ 20 de milioane de euro, bani în care sunt incluse costurile cu achiziţia terenului de 15.000 mp şi a halei de 7.000 mp, anunţă zf.ro.

Constructorul desemnat al proiectului este firma Bog’Art.

Francezii au în prezent două hipermarketuri în Bucureşti, primul situat în cartierul Titan şi cel de-al doilea în Militari, la ieşirea din oraş către Piteşti. Principalii competitori ai magazinului Auchan din Giuleşti pe zona de hipermarketuri vor fi unităţile Cora Lujerului şi Carrefour Orhideea, situate la circa trei kilo­metri distanţă.

Pentru a „fura” însă din clienţii de la Cora Lujerului, Auchan se va confrunta cu o problemă de acces, în condiţiile în care de pe Şoseaua Virtuţii (artera care leagă cartierul Militari de Crângaşi) este interzis în prezent virajul la stânga spre Bule­vardul Constructorilor.

Pe de altă parte, în această in­ter­sec­ţie aglomerată în orice zi a săp­tămânii se află magazine ale altor doi operatori importanţi din zona de su­permarketuri – Lidl şi Mega Image -, astfel că misiunea Auchan în Giuleşti nu va fi una tocmai facilă.

Cookies