Auchan, Billa, Cora, Kaufland şi Mega Image fac angajări în Capitală. LISTA POSTURILOR DISPONIBILE

de:
10 ian. 2014
0 Afișari
Auchan, Billa, Cora, Kaufland şi Mega Image fac angajări în Capitală. LISTA POSTURILOR DISPONIBILE

Auchan angajează în prezent trei contabili cu studii superioare economice finalizate, care au foarte bune cunoştinţe de operare calculator (Microsoft Office şi programe de contabilitate), au experienţă într-un departament de contabilitate într-un post similar de minim doi ani şi sunt capabili să lucreze rapid şi corect. Cunoştinţele de limba franceză/ engleză constituie un avantaj la recrutare. Termenul limită pentru trimiterea CV-urilor este 9 februarie. Mai multe detalii găsiţi aici

Un alt post disponibil la Auchan, de achizitor, se adresează persoanelor cu bune abilităţi de comunicare şi negociere, care au absolvit studii superioare, cunosc limba engleză, au o experienţă de minim trei ani ca achizitor, de preferat în retail, cunosc bine piaţa, furnizorii şi produsele şi sunt disponibili să urmeze un stagiu de un an de formare în magazin. Cunoaşterea limbii franceze constituie un avantaj pentru acest post. Dacă vă încadraţi în cerinţele angajatorului puteţi trimite CV-ul dumneavoastră aici, până pe 20 ianuarie.

Auchan angajează, pentru magazinele din Bucureşti şi din ţară, profesionişti în prepararea produselor proaspete (măcelar, brutar, patiser, cofetar, bucătar), cu calificare pentru aceste posturi. Anunţul de recrutare pentru aceste posturi, disponibil aici, este valabil până pe 8 februarie.

Auchan caută în prezent şi agenţi de securitate pentru magazinele din Bucureşti şi din ţară. Pentru posturile de agenţi de securitate se cer: studii medii, experienţă in domeniul pazei bunurilor şi valorilor, experienţă în asigurarea securităţii spaţiilor comerciale, atestat profesional de agent pază şi protecţie, cunoştinţe de operare PC, disciplină şi orientare spre rezultat, spirit de echipă, conduită morală şi profesională ireprosabilă şi spririt organizatoric. Anunţul de recrutare, pe care îl găsiţi aici, expiră pe 8 februarie.

Posturi vacante la Billa

Billa angajează în Bucureşti, potrivit informaţiilor disponibile pe site-ul propriu, casieri, vânzători, măcelari, lucrători comerciali şi personal curăţenie.

Cei care vor să aplice pentru posturile de vânzători sau lucrători comerciali la Billa trebuie să aibă studii medii finalizate, abilităţi de prezentare şi orientare către client, simţ de răspundere şi seriozitate, spirit comercial şi de echipă şi flexibilitate şi disponibilitate la efort fizic.

Pentru posturile de casieri la Billa se cer: studii medii finalizate, capacitatea de a lucra cu oameni şi valori materiale, simţ de răspundere şi seriozitate, dinamism şi atenţie distributivă, flexibilitate şi rezistenţă la stres.

Dacă aveţi atestat/certificat de tranşator/măcelar sau studii de specialitate, precum şi bune cunoştinţe despre tipuri şi produse din carne, puteţi aplica pentru postul de tranşator/măcelar la Billa. Pentru acest post se mai cer bune cunoştinţe despre normele de igienă şi despre echipamentul de lucru din raionul de carne, flexibilitate şi simţ estetic, simţ de răspundere, seriozitate şi spirit de echipă.

Billa are posturi vacante şi pentru cei care nu au studii. Astfel, persoanele ordonate, harnice, serioase, flexibile, cu simţ de răspundere şi spirit de echipă, dinamice şi dispuse să facă efort fizic pot aplica pentru postul de îngrijitor clădiri, care presupune asigurarea curăţeniei în magazin şi depozit.

Posturi disponibile în hipermarketurile Cora din București

Cora caută, pentru magazinul din mallul Sun Plaza, cofetar-patiser şi brutar, cu cursuri de calificare în domeniu, şi, de preferat, cu exeperienţă în domeniu.

Pentru magazinul Cora Pantelimon, retailer-ul caută brutar, cofetar-patiser, brutar (formator-modelator), cu cursuri de calificare şi, de preferat, cu exeperienţă în domeniu, manipulant marfă, cu studii medii şi, preferabil, experienţă în domeniul logistic, şef de tură depozit/adjunct şef tură depozit, cu studii superioare, permis de manevrare a stivuitorului, cunoştinţe operare PC (Excel, Outlook) şi experienţă sau aptitudini de coordonare a echipei, tehnician întreţinere, cu studii medii, certificat de atestare ca electrician şi experienţă de minimum cinci ani pe un post similar. Tot la Cora Pantelimon vă puteţi angaja ca operator calculator, dacă aveți studii medii şi, de preferat, experienţă în domeniul administrativ sau contabil, sau agent de pază, post pentru care trebuie să aveţi studii medii şi, de preferat, certificat care să ateste absolvirea unor cursuri în domeniu.

La Cora Lujerului se caută bucătar şi măcelar. Pentru ambele posturi se cer cursuri de calificare şi experienţă în domeniu de minimum doi ani. Tot aici, bucureştenii pot aplica şi pentru postul de agent de pază, pentru care este necesar un certificat de absolvire a cursurilor de profil.

Dacă aveţi studii medii, calificare ca brutar şi, de preferat, experienţă pe un post similar, puteţi candida pentru postul disponibil la magazinul Cora de pe Şos. Alexandriei. În cadrul aceluiaşi magazin mai este disponibil şi postul de tehnician întreţinere, pentru care se cer studii medii, certificat de atestare ca electrician şi experienţă de minimum cinci ani pe un post similar.

Mai multe detalii despre posturile vacante la Cora găsiţi aici.

Angajări la Kaufland: de la distribuitor de ziare, la director de magazin

Kaufland angajează asistent analist distribuţie şi referent achiziţii. Pentru postul de asistent analist distribuţie trebuie să aveţi studii superioare finalizate, cunostinţe operare PC (Word, Excel), capacitate de concentrare în condiţii de stres şi cunostinţe de limba engleză nivel mediu-avansat. Cunostinţele de limba germană constituie un avantaj pentru acest post, la care puteţi aplica aici până pe 6 februarie.

Dacă aveţi studii superioare finalizate, cunostinţe foarte bune de limba germană și engleză, cunostinţe solide de operare PC (Word, Excel), flexibilitate şi sunteţi o fire organizată puteţi aplica pentru postul de referent achiziţii la Kaufland. 12 ianuarie este termenul limită pentru a trimite aici CV-urile pentru acest post.

Potrivit informaţiilor postate pe site-ul propriu, Kaufland mai angajează în Bucureşti un asistent manager – Departament Expansiune, cu experienţă în domeniu, cunoştinţe foarte bune de limba germană, scris şi vorbit şi cunoştinţe foarte bune de operare PC- MS Office, un coordonator teritorial distribuţie tipărituri, cu domiciliul în Bucureşti, disponibil să lucreze 10 ore pe săptămână, un director de magazin, cu experienţă de minim doi ani în comerţul cu amănuntul, bune calităţi de coordonare, bune cunoştinţe de operare calculator (MS Office) şi disponibilitate pentru relocare, un distribuitor ziare, cu domiciliul în Sectorul 5, un grafician, care are studii şi experienţă solidă în domeniu, cunoaşte programele Indesign CS, Adobe Acrobat Professional, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, are experienţă de lucru în domeniul editorial, prepress sau agenţii, ideal în domeniul tipografic, experienţă în realizarea de materiale publicitare pentru comerţ, cunoştinţe în domeniul fotografiei de produs şi cunoştinţe în domeniul prelucrării foto, inspector exploatare poştală, cu autoturism personal, care poate lucra 10 ore pe săptămână, are cunoştinţe bune de utilizare a calculatorului şi poate parcurge distanţe mari pe jos, şi şef departament mărfuri alimentare, post pentru care se cer, printre altele, studii medii, experienţă profesională în domeniul comerţului cu amănuntul, experienţă în conducerea personalului şi cunoştinţe de operare calculator. Mai mule detalii despre posturile disponibile la Kaufland în Bucureşti găsiţi aici.

Ce posturi sunt vacante la Lidl

Lidl angajează manipulant marfă pentru depozitul din Chiajna. Persoana potrivită pentru acest post denotă flexibilitate, rezistenţă la stres, capacitate de lucru, atât în echipă, cât şi singur, şi este dispus şi poate să lucreze la temperaturi foarte scăzute. Experienţa într-un depozit alimentar (lactate, congelate, carne, legume-fructe) şi non-food constituie un avantaj pentru acest post, disponibil aici până la 30 ianuarie.

Lidl mai angajează în Bucureşti şi un responsabil Facility Management, care să se ocupe de monitorizarea funcţionării magazinelor. Candidatul ideal pentru acest post este absolvent al unei facultăţi tehnice, cu specializarea construcţii civile sau instalaţii, are o experienţă relevantă – practică pe şantiere sau în cadrul unui birou de proiectare sau expertiză de 2-3 ani, este rezistent la stres şi dispus să călătorească în ţară, are permis de conducere categoria B şi se remarcă prin calităţi manageriale puternice în dezvoltarea unui proiect, cunoaşte bine limba germană sau engleză şi are cunoştinţe de MS Excel (inclusiv formule şi pivot) şi MS Word, MS Project sau un program similar. CV-urile pentru acest post pot fi trimise aici până pe 8 februarie.

Peste 60 de locuri de muncă disponibile la Mega Image

Mega Image angajează în prezent 10 vânzători pentru raionul de mezeluri şi panificaţie, un manager de securitate şi 50 de lucrători comerciali, casieri şi vânzători, potrivit anunţurilor postate pe site-urile de recurtare. Candidatul ideal pentru postul de vânzător raion mezeluri şi panificaţie trebuie să aibă minim studii medii, experienţă anterioară în comerţ (raion mezeluri/panificaţie), orientare şi deschidere către client, responsabilitate şi seriozitate, dinamism şi spirit de iniţiativă. Pentru a aplica la acest post, disponibil până pe 17 ianuarie, puteţi trimite CV-ul aici.

Retailer-ul belgian Mega Image mai angajează şi 50 de lucrători comerciali, casieri şi vânzători. Pentru aceste posturi sunt necesare, printre altele: studii medii (pentru postul de lucrător comercial), diplomă de Bacalaureat – cerinţă obligatorie pentru postul de casier -, calificare în domeniu – cerinţă obligatorie pentru vânzători, orientare şi deschidere către client, responsabilitate şi seriozitate. Anunţul de recrutare, pe care îl găsiţi aici, este valabil până pe 17 ianuarie.

Dacă aveţi atestat curs Manager de Securitate, experienţă anterioară de 1-3 ani pe o poziţie similară, bune cunoştinţe privind funcţionarea şi operarea sistemelor de securitate (alarme, CCTV etc.), permis de conducere categoria B, nu aveţi antecedente penale şi sunteţi orientaţi către rezultat, flexibili şi pro-activi, puteţi aplica aici pentru postul de manager de securitate, disponibil la Mega Image.

Cum te poți angaja la Metro

În această perioadă se fac recrutări şi la Metro. Retailer-ul angajează în prezent, pe perioadă determinată, un consultant pentru dezvoltare livrări. Pentru a aplica la acest post trebuie să aveţi cunoştinţe de vânzări profesionale, permis conducere categoria B, cunoştinţe de operare calculator, orientare excelentă către cerinţele pieţei şi ale clientului, cunoştinţe de limba engleză, competenţă socială şi înclinaţie către munca în echipă, orientare către rezultat, capacitatea de a produce schimbarea, iniţiativă, entuziasm şi atitudine energică. CV-ul poate fi trimis aici până pe 9 februarie.

Metro mai angajează, potrivit informaţiilor de pe site-ul propriu, şi pe postul de category manager – ultra-fresh. Postul, disponibil la sediul central al companiei, se adresează celor care au un background solid şi o experienţă de minimum cinci ani pe segmentul produselor foarte proaspete – carne proaspătă şi îngheţată, fructe şi legume. Pentru a aplica la acest post trebuie să aveţi şi experienţă de minimum trei ani în achiziţii, puternice abilităţi de negociere, cunoştinţe bune de limba engleză, abilităţi de comunicare şi leadership, studii superioare, de preferat în domeniul economic, şi să aveţi cunoştinţe bune de operare pe calculator (MS Office). Mai multe detalii despre acest post găsiţi aici.

Profi caută casieri și șefi de magazine

Profi recrutează în prezent, în toate oraşele din ţară, inclusiv în Bucureşti, opt persoane care să lucreze ca şef de magazin/ adjunct şef de magazin. Pentru acest post se cer: experienţă în coordonarea unei echipe, de preferat în comerţ, capacitate de organizare şi prioritizare, orientare către îndeplinirea obiectivelor, abilităţi de comunicare şi relaţionare, dinamism, integritate şi atitudine pozitivă. Puteţi aplica aici la acest post până pe 23 ianuarie.

Profi face recrutări, în Bucureşti, Braşov şi Iaşi, şi pe postul de responsabil regional Resurse Umane. Candidaţii ideali pentru acest post trebuie să aibă, printre altele, studii superioare, experienţă de minimum doi ani în retail-ul alimentar şi experienţă relevantă în resurse umane, cunoştinţe foarte bune de operare PC şi să fie dispus să se deplaseze în regiune până la 80% din timpul de lucru.

Dacă aveţi studii medii, disponibilitate pentru program flexibil şi efort fizic susţinut, capacitate de muncă în echipă şi, de preferat, experienţă în domeniul alimentar, puteţi aplica pentru postul de preparator marfă pentru platforma fresh, disponibil la Profi. CV-urile pentru acest post se trimit aici până la 12 ianuarie.

Profi mai angajează şi casieri, în magazinele din Bucureşti, Braşov, Cluj-Napoca, Sibiu şi Timişoara. Potrivit anunţului de recrutare, candidaţii potriviţi pentru acest post au experienţă în comerţ, sunt amabili şi dinamici, au spirit comercial şi sunt dispuşi să lucreze în două schimburi. Dacă vreţi să ocupaţi acest post în cadrul Profi puteţi trimite CV-urile aici, până pe 22 ianuarie.

Selgros face angajări pentru magazinul din Băneasa

Selgros caută în această perioadă un consilier vânzări pentru magazinul din Băneasa. Pentru a aplica la acest post trebuie să aveţi, printre altele, studii superioare sau medii, permis de conducere categoria B, cunoştinţe bune de limba engleză şi/sau germană şi să aveţi capacităţi deosebite de comunicare. Experienţa în vânzări constituie un avantaj pentru acest post, disponibil aici, până pe 9 februarie.

Cookies