Auchan a deschis un restaurant la Obor. Investiție de un milion de euro pentru a concura cu micii

13 mai 2021
4385 afișări
Auchan a deschis un restaurant la Obor. Investiție de un milion de euro pentru a concura cu micii

Retailerul francez Auchan a inaugurat joi, 13 mai, primul restaurant „La Masă” din București, în incinta centrului comercial Bucur Obor. Restaurantul are o capacitate de 160 de locuri și comercializează peste 150 de preparate tradiționale și fast food pentru cele trei mese importate ale zilei. Investiția a fost de 1 milion de euro.

Unitatea, inaugurată joi, 13 mai, se numește „La Masă” și dispune de trei zone de servire: parter (110 locuri), mezanin (56 de locuri și un spațiu de joacă pentru copii) și o terasă exterioară cu o suprafață de 210 mp. Spațiul îmbină conceptul de pizzerie, cu cel de restaurant cu specific tradițional românesc și o zonă de cafenea, scrie economica.net.

Sute de locuri disponibile și zeci de angajați

În cadrul restaurantului lucrează 30 de persoane, iar oferta include peste 150 de preparate tradiționale și fast food pentru mic dejun, prânz și cină.

„Deschiderea acestui restaurant reprezintă o nouă acțiune în concretizarea misiunii noastre de specialist alimentar. Avem unități de gastronomie în toate magazinele hipermarketurilor noastre, iar în cazul locației Bucur Obor, am deschis un restaurant diferit de magazin, printr-un concept și un spațiu specifice industriei HoReCa. Aducem aici bucătăria tradițională românească, precum și meniuri pentru cei în mișcare, la cel mai bun raport calitate-preț”, a declarat Tiberiu Dănețiu, Director Marketing Auchan Retail România.

Produsele, disponibile și pe Glovo și Takeaway

Ținând cont de legislația în vigoare, restaurantul va funcționa în regim de autoservire și la o capacitate de 30% în interior. De asemenea, preparatele din cadrul restaurantului pot fi achiziționate la pachet sau comandate online prin platformele online Glovo și Takeaway.com.

Restaurantul La Masă Obor va funcționa de luni până duminică în intervalul 08:00-21:00. Programul poate suferi modificări în cazul situațiilor în care legea prevede altfel.

La Masă Obor este cea de-a doua locație a conceptului, un restaurant similar fiind deschis în 2018 în galeria comercială Auchan din Baia Mare.
Auchan România are în portofoliu 33 de hipermarketuri Auchan, o rețea de 59 de magazine de proximitate MyAuchan, dintre care 50 în stațiile Petrom, și 5 supermarketuri Auchan.

Cookies