“Au sărit imediat după ea!” Doi polițiști au salvat, în Sâmbăta Mare, o tânără care s-a aruncat în Lacul Morii din București

15 apr. 2023
1922 Afișari
“Au sărit imediat după ea!” Doi polițiști au salvat, în Sâmbăta Mare, o tânără care s-a aruncat în Lacul Morii din București
“Au sărit imediat după ea”. Doi polițiști au salvat, în Sâmbăta Mare, o tânără care s-a aruncat în Lacul Morii din București | Sursa foto: Infotrafic București și Ilfov / Facebook

Momente dramatice în această seară, în zona Lacul Morii, unde doi polițiști au salvat o tânără care s-a aruncat în apă, povestește un membru al comunității Infotrafic București și Ilfov. El a fost, din cum descrie, martor al unei tentative de sinucidere:

Astăzi 15..04 in jurul orelor 18.30 am primit prin aplicația ExistaUnErou o alerta pentru un caz de suicid în zona lacului Morii, în spatele benzinăriei Lukoil de pe bulevardul Virtuții. Fiind la câteva sute de metri am ajuns în câteva minute , iar acolo doi polițiști negociau cu o persoana de sex feminin care era deja în apa pana la genunchi. La scurt timp au ajuns și alte echipaje de poliție și o mașină de pompieri.

Toată agitația care s-a produs în jurul ei, pe malul Lacului Morii, mai povestește martorul, a avut un efect dramatic asupra tinerei. Într-o clipă, ea a decis să srară și a și sărit. Polițiștii au țâșnit imediat imediat după ea, să o scoată din apă:

Văzând atâta agitație în apropiere, victima si-a lua avânt și s-a aruncat dispărând sub apa într-o fracțiune de secundă, timp în care fără nicio urmă de ezitare cei doi polițiști au sărit imediat în ajutorul acesteia reușind să evite o tragedie. Victima a fost urcata pe dig în zonă sigura și a fost predată echipajului SMURD care abia sosise. Astăzi eroi au fost polițiștii! Felicitări polițistului Dumitrescu Nicușor și colegului sau pentru profesionalismul și curajul de care au dat dovadă! Respect!

Notă: Grupul de Facebook „Infotrafic București și Ilfov” este o comunitate social media asociată website-ului Infotrafic Romania.

Îți recomandăm să citești și:

Cookies