Au mai rămas câteva zile până la SAGA Festival 2024. Ce artiști urcă pe scenele de la Romaero între 5 și 7 iunie | Programul pe zile

25 iun. 2024
944 afișări
Au mai rămas câteva zile până la SAGA Festival 2024. Ce artiști urcă pe scenele de la Romaero între 5 și 7 iunie | Programul pe zile
Au mai rămas câteva zile până la SAGA Festival 2024. Ce artiști urcă pe scenele de la Romaero între 5 și 7 iunie | Programul pe zile. Sursa foto: Facebook / SAGA Festival

Au mai rămas 10 zile până la cea de-a patra ediție a festivalului SAGA, organizat la Romaero între 5 și 7 iulie. Ediția din acest an aduce în București o mulțime de artiști de talie internațională, precum Nicki Minaj, Tyla, Rita Ora sau Hardwell. Potrivit organizatorilor, la ediția din acest an s-au vândut peste 100.000 de bilete, astfel că se anunță o ediție specială a festivalului de muzică rap și electronică.

Festivalul SAGA, ajuns la a patra ediție, are loc în București și au mai rămas 10 zile până la debutul festivalului ce reunește la Romaero nume sonore la nivel internațional din muzica rap și electronică. În total, peste 150 de artiști vor urca între 5 și 7 iulie pe cele cinci scene amenajate la festival.

Festivalul SAGA începe în 10 zile, la Romaero. Nicki Minaj – capul de afiș al ediție din acest an

Cel mai așteptat artist din acest an este Nicki Minaj, considerată regina muzicii rap. Aceasta va cânta prima dată în România, concertul din București fiind parte din „Pink Friday 2 World Tour”.

După ce a cucerit topurile cu piesa „Water” și a câștigat un premiu Grammy pentru „cea mai bună interpretare de muzică africană”, artista sud-africană Tyla vine la SAGA, numărându-se printre headlinerii din acest an.

De asemenea, și artistul israelian Dennis Lloyd, cunoscut pentru hit-ul „Nevermind”, dar și DJ-ul și producătorul Nico Moreno vor veni în premieră în România între 5 și 7 iulie la Romaero. În continuare, mai mulți artiști cunoscuți la nivel mondial, precum Indira, Armin van Buuren, James Hype sau Deborah de Luca vor urca pe scenele de la SAGA în acest an.

Sursa foto: SAGA Festival

Peste 100.000 de bilete s-au vândut deja, potrivit organizatorilor

Conform organizatorilor, au fost vândute peste 100.000 de bilete, iar biletele pentru ziua de duminică, cea în care cântă Nicki Minaj, dar și abonamentele General Access Plus (GA+), sunt epuizate.

În acest moment mai sunt disponibile spre vânzare pe site-ul festivalului următoarele bilete:

Abonament acces general: 412 lei, pentru cei care au sub 21 de ani, respectiv 522 de lei pentru cei de peste 21 de ani. Pentru bilete VIP, cu acces la platforma VIP de la Mainstage şi la scena Techno, preţul este de 935 lei cu taxe incluse.
Abonament o zi: 220 lei, respectiv 494 lei biletul VIP pentru ziua de vineri şi 250 lei, respectiv 522 lei biletul VIP pentru ziua de sâmbătă.

Programul pe zile la SAGA Festival 2024

Ziua 1. Vineri, 5 iulie
Rita Ora şi Hardwell vor fi headlinerii care îi vor încânta pe fani în prima zi a festivalului, alături de: Deborah de Luca, Ida Engberg, Loreen, Mau P, Sickick, Syreeta, Will Sparks, Manuel Riva, Pascal Junior, Smiley, Subcarpaţi şi mulţi alţii.

Ziua 2. Sâmbătă, 6 iulie
Raye, ARTBAT şi James Hype vor fi headlinerii celei de-a doua zi de festival, cărora li se vor alătura: Claptone, Indira Paganotto, Patrick Mason, Wade, Mihail, Paraziţii, The Motans şi alţi artişti.

Ziua 3. Duminică, 7 iulie
Tyla şi Armin van Buuren încheie ultima zi de festival ca headlineri, alături de artiştii: Dennis Lloyd, Dyen, Nico Moreno, Paco Osuna, Sub Zero Project.

CITEȘTE ȘI

Cookies