Au început lucrările la Drumul Osiei din București. Sistematizarea rutieră va avea loc în două etape, anunță Primăria Sectorului 6

11 apr. 2023
6243 Afișari
Au început lucrările la Drumul Osiei din București. Sistematizarea rutieră va avea loc în două etape, anunță Primăria Sectorului 6
Au început lucrările la Drumul Osiei din București. Sistematizarea rutieră va avea loc în două etape, anunță Primăria Sectorului 6 | Sursă foto: Facebook-Primăria Sectorului 6

Primăria Sectorului 6 a anunțat că începând cu data de 10 aprilie 2023 au fost începute lucrările la Drumul Osiei. Autorizația de începere a acestor lucrări a fost semnată la începutul lunii martie.

Au fost începute lucrările la Drumul Osiei din Sectorul 6

Administrația publică din Sectorul 6 le-a transmis bucureștenilor că de luni, 10 aprilie 2023, au fost începute lucrările de la Drumul Osiei. În data de 6 martie 2023, primarul Ciprian Ciucu transmitea următorul mesaj:

Am zis că mă ocup și mă ocup! Am semnat cu câteva minute în urmă autorizația pentru ca să aducem Drumul Osiei, din Militari, la standarde decente. Deci luna asta încep mobilizarea de șantier și lucrările. Dacă nu ne întârziau procesele și birocrația noi eram de mult gata să începem și lucrările ar fi fost gata.

Lucrările au fost începute cu întârziere, deoarece o firmă a dat în judecată PS6 pentru o expropriere lată de 1 m, după cum transmitea la momentul respectiv primarul din Sectorul 6.

Sistematizare rutieră din această zonă urmează să fie realizată în două etape, din cauza procesului cu respectiva firmă. Astfel că:

  • Lucrările au fost deja începute, pe un tronson de 500 de metri care începe de la Bulevardul Iuliu Maniu,
  • În ceea ce privește lucrările de cel de-al doilea tronson, de 270 de metri (cât mai rămâne până în Chiajna), lucrările vor fi începute la finalul procesului.

După cum informează Primăria Sectorului 6 Drumul Osiei se va construi la standarde civilizate și moderne. Pe lângă trotuare, aici urmează să fie realizate și piste de biciclete.

Te-ar mai putea interesa și: 

Ce alte străzi sunt pe lista Primăriei

Primăria Sectorului 6 a mai transmis și care sunt următoarele străzi pe care le are pe agendă și unde urmează să fie executate lucrări. Acestea sunt:

  • Drumul Roții,
  • Drumul Belșugului,
  • Strada Viscolului.

Pentru realizarea lucrărilor pe aceste străzi, Ciprian Ciucu a făcut primele 100 de exproprieri din istoria Primăriei Sectorului 6. Toate vor fi executate la standarde civilizate, transmite administrația publică.

În ceea ce privește lucrările de pe Drumul Valea Largă, acestea au fost început de anul trecut, din data de 29 noiembrie 2022.

Cookies