Au început lucrările de reabilitare la trotuarele de pe Bd. Lascăr Catargiu din București. Parcarea ilegală va fi descurajată în zonă

03 aug. 2023
607 Afișari
Au început lucrările de reabilitare la trotuarele de pe Bd. Lascăr Catargiu din București. Parcarea ilegală va fi descurajată în zonă
Au început lucrările de reabilitare la trotuarele de pe Bd. Lascăr Catargiu din București. Parcarea ilegală va fi descurajată în zonă | Sursa foto: Facebook - Nicorel Nicorescu

Pe străzile din București se deschid noi șantiere. Au început lucrările de reabilitare a trotuarelor și spațiilor verzi de pe Bulevardul Lascăr Catargiu.

Au început lucrările de reabilitare a trotuarelor de pe Bulevardul Lascăr Catargiu

Lucrările de pe Bulevardul Lascăr Catargiu din București sunt realizate de Administrația Străzilor și Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti, a transmis Nicorel Nicorescu, consilier general la Primăria Municipiului București, pe pagina de Facebook.

ASB se ocupă de executarea lucrărilor la alveole și trotuare, iar, ulterior, ALPAB se va ocupa de îngrijirea, plantarea, udarea spațiilor verzi. Totodată, sistemul de irigații va fi reabilitat.

Consilierul general a spus că parcarea ilegală pe trotuarele bulevardului va fi descurajată după amenajarea acestora.

Acestea sunt informațiile oferite de Nicorel Nicorescu:

Lucrările vor fi realizate de Administrația Străzilor și Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti.

ASB se ocupă de refacerea alveolelor și a trotuarelor iar ulterior ALPAB cu îngrijirea/plantarea/udarea spațiilor verzi (sistemul de udare va fi reabilitat).

Desigur în final parcarea ilegală în toată zona va fi descurajată.

Menționez că o lucrare serioasă în această zona nu a mai fost realizată de mai bine de 15 ani!

Mulțumesc celor două subordonate PMB și îmi cer scuze locuitorilor pentru disconfortul creat pe durata lucrărilor.

Opt străzi din Sectorul 2 vor fi modernizate și reabilitate

Opt străzi din Sectorul 2 vor fi modernizate și reabilitate. În ultima ședință a Consiliului Local au fost aprobați indicatorii tehnico-economici pentru realizarea acestui proiect.

În cadrul ultimei ședințe de Consiliu Local au fost aprobați indicatorii tehnico-economici pentru reabilitarea și modernizarea următoarelor străzi:

  • Strada Albeşti,
  • Intrarea Mieilor,
  • Strada Mieilor,
  • Strada Ilarie Chendi,
  • Strada Lt. Alexandru Păulescu,
  • Strada Episcopul Damaschin,
  • Strada Claudiu,
  • Strada Episcopul Ilarion.

Lucrările vizează atât refacerea părții carosabile, cât și trotuarele. După, se vor monta indicatoarele rutiere și se vor trasa marcajele rutiere și de semnalizare, a transmis Primăria Sectorului 2 pe pagina de Facebook.

PS2 a mai transmis următoarele:

Siguranţa rutieră este o prioritate pentru noi şi de aceea lucrăm intens la modernizarea şi reabilitarea străzilor din sector. Totodată, ne propunem să creştem calitatea vieţii bucureştenilor prin fluidizarea traficului.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies