Au fost ridicate mașinile de pe linia de tramvai de la Gara de Est. Tramvaiul 21, suspendat până în martie din cauza restricțiilor de la Pasajul Doamna Ghica

09 nov. 2022
10180 Afișari
Au fost ridicate mașinile de pe linia de tramvai de la Gara de Est. Tramvaiul 21, suspendat până în martie din cauza restricțiilor de la Pasajul Doamna Ghica
Au fost ridicate mașinile de pe linia de tramvai de la Gara de Est. Tramvaiul 21, suspendat până în martie din cauza restricțiilor de la Pasajului Doamna Ghica / Sursă foto: Facebook-Nicușor Dan

Tramvaiul 21 urmează să fie suspendat din cauza restricțiilor de trafic din zona Pasajului Doamna Ghica. Astfel că, Poliția Locală Sector 2, ADP și STB au început demersurile pentru eliberarea liniei de tramvai de la Gara de Est.

Mașinile de pe linia de tramvai de la Gara de Est, ridicate de poliție

Linia tramvaiului 21 urmează să fie modificată începând de vineri, până în luna martie a anului 2023. Această modificare este datorată lucrărilor ce sunt efectuate la Pasajul Doamna Ghica din București.

Echipele din cadrul Poliției Locale Sector 2, ADP Sector2 și ale STB au început demersurile necesare pentru a elibera linia de tramvai de la Gara de Est. Astfel că, proprietarii de vehicule ce blocau linia de tramvai au fost somați să mute mașinile.

În cazul proprietarilor ce nu au putu fi găsiți sau identificați, mașinile au fost relocate cu ajutorul ADP Sector 2.

Tramvaiul 21 va fi suspendat până în martie

Modificările ce sunt efectuate în această zonă eu loc pentru a se permite montare tablierului metalic care trece pe deasupra intersecției Colentina – Doamna Ghica.

Pe timpul lucrărilor la Pasajul Doamna Ghica, linia de tramvai nr. 21 va circula de la intersecția Șoseaua Colentina cu Strada Ziduri Moși pe următorul traseu:

  • Strada Ziduri Moși,
  • Șoseaua Pantelimon,
  • Strada Baicului,
  • Bulevardul Gării Obor
  • Capătul de linie “Gara Obor”
  • Întoarcere pe Bulevardul Ferdinand,
  • Strada Ziduri Moși,
  • Șoseaua Colentina.

Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, a transmis următorul mesaj:

Echipajele poliției locale București, împreună cu Poliția Locală Sector 2 se vor afla în zonă pentru fluidizarea traficului și vor face tot posibilul ca circulația în zonă să fie cât mai puțin timp afectată.

Pentru a prelua fluxul de călători care circulau pe traseul liniei 21, STB va introduce o linie navetă de autobuz. Aceasta va circula începând cu ziua de vineri, 11 noiembrie 2022, și va avea indicativul 621. Mașinile vor circula pe linia de tramvai.

Cookies