Au fost puse în vânzare biletele la concertul Ed Sheeran din 2024, de la București. Care este prețul și ce invitat special va urca pe scenă

26 oct. 2023
1940 Afișari
Au fost puse în vânzare biletele la concertul Ed Sheeran din 2024, de la București. Care este prețul și ce invitat special va urca pe scenă
Au fost puse în vânzare biletele la concertul Ed Sheeran din 2024, de la București. Care este prețul și ce invitat special va urca pe scenă | Sursă foto: AEG Present

Bucureștenii pot să își cumpere bilet la concertul pe care Ed Sheeran îl va susține în vara anului viitor în Capitală. Evenimentul va avea loc pe Stadionul Arena Națională din Sectorul 2.

Cât costă un bilet la concertul Ed Sheeran din 2024

Artistul de origine britanică, Ed Sheeran, va concerta pentru a doua oară la București. Începând de joi, 26 octombrie 2023, au fost puse în vânzare biletele la acest eveniment.

Astfel că, fanii cântărețului pot cumpăra bilete accesând ACEST link. Iată care sunt prețurile:

  • Pentru un bilet „GA Standing” se va plăti suma de: 399 de lei,
  • Pentru un bilet „Categoria A – HOT SEATS” se va plăti suma de: 599 de lei,
  • Pentru un bilet „Categoria A” se va plăti suma de: 499 de lei,
  • Pentru un bilet „Categoria B” se va plăti suma de: 399 de lei,
  • Pentru un bilet „Categoria C” se va plăti suma de: 299 de lei.

Organizatorii au transmis că, la sumele prezentate mai sus, urmează să se adauge o taxă de comandă/serviciu ce are o valoare de 2,5%. Aceasta se va aplica la finalizarea comenzii.

Fiecare fan al artistului va putea cumpăra un număr maxim de 6 bilete la fiecare comandă, iar acestea vor fi livrate către cumpărători în format electronic.

Când are loc concertul

Cel de-al doilea concert al lui Ed Sheeran în România va avea loc sâmbătă, 24 august 2024, pe Stadionul Arena Națională din Capitală. Spectacolul face parte din turneul „+ – = ÷ x” Mathematics.

De asemenea, în cadrul acestui eveniment va urca pe scenă și Calum Scott, ca și invitat special.

În anul 2019, artistul britanic a ajuns pentru prima dată la București, iar peste 50.000 de oameni au luat parte la respectivul eveniment. La acel moment, cântărețul a intrat pe scenă îmbrăcat în tricoul echipei naționale de fotbal a României.

În acest an, Ed Sheeran a lansat două albume. Este vorba despre:

  • „-ʼ” (Subtract)
  • Autumn Variations

Pentru acestea artistul a colaborat cu Aaron Dessner, membru al trupei The National. Ambele albume au ajuns pe locul 1 în întreaga lume.

Cookies