Femeie lăsată inconştientă de tâlhari pe Bd. Unirii din Capitală. Autorii au fost prinși

de:
22 oct. 2012
0 Afișari
Femeie lăsată inconştientă de tâlhari pe Bd. Unirii din Capitală. Autorii au fost prinși

Potrivit poliţiştilor, pe 14 octombrie 2012, o femeie de 26 de ani, care prezenta o rană la nivelul feţei provocată în urma unei agresiuni fizice a ajuns la unitatea de Primiri Urgenţe a unui spital din Sectorul 2 al Capitalei. 

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au luat legătura cu partea vătămată care a relatat faptul că în aceeaşi seară, în timp ce se deplasa pe Bd. Unirii din Sectorul 4, vorbind la telefonul mobil, a fost lovită în zona feţei de o persoană necunoscută, moment în care a căzut la pământ, pierzându-şi cunoştinţa, iar când şi-a revenit a constatat că îi lipseşte geanta în care avea două parfumuri, cartea de identitate, o trusă de cosmetică şi telefonul mobil.

În urma verificărilor şi cercetărilor efectuate de poliţiştii bucureşteni în ziua de 18 octombrie 2012 au fost identificaţi si reţinuţi G.F. de 21 de ani şi P.I. de 27 de ani care, în data de 14 octombrie 2012, în timp ce se deplasau pe Bd. Unirii împreună cu N.D. de 23 de ani, au văzut-o pe partea vătămată în timp ce vorbea la telefonul mobil, au luat hotărârea să o deposedeze de bunuri pentru a face rost de bani, informează Poliţia Capitalei. 

Aceştia au aşteptat ca partea vătămată să ajungă într-un loc izolat, moment în care N.D. a lovit-o în zona feţei, iar după ce aceasta a căzut în stare de inconştienţă, a deposedat-o de cercei, geanta personală şi telefonul mobil, timp în care G.F. şi P.I. erau atenţi ca acesta să nu fie surprins de vreo persoană ce putea trece prin zonă.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii bucureşteni, cu G.F. şi P.I. în stare de arest preventiv sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la tâlhărie, urmând a se propune arestarea preventivă pentru săvârşirii infracţiunii de tâlhărie faţă de N.D., care a fost reţinut de poliţişti în data de 22 octombrie 2012. 

Cookies