Au fost prinşi autorii jafului armat de la LIDL din Sectorul 4: între ei, fostul director

de:
01 mart. 2013
3 Afișari
Au fost prinşi autorii jafului armat de la LIDL din Sectorul 4: între ei, fostul director

Pentru probarea activităţii infracţionale a celor trei suspecţi astfel identificaţi, poliţiştii bucureşteni, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, cu sprijinul luptătorilor din cadrul structurilor de intervenţie ale D.G.P.M.B. şi I.P.J. Constanţa, au făcut în cursul aceleaşi zilei, trei percheziţii domiciliare în Bucureşti şi Constanţa.

Cu ocazia acestor activităţi au fost identificate şi reţinute trei persoane, doi bărbaţi de 21 şi 28 de ani şi o femeie de 25 de ani, acestea fiind suspectate de faptul că în noaptea de 07/08 februarie a.c., ar fi pătruns prin efracţie în incinta unui supermarket din sectorul 4, unde, prin ameninţare cu un pistol şi două cuţite, ar fi imobilizat personalul prezent în locaţie şi ar fi sustras suma de 4.500 de lei, informează Poliţia Capitalei. 

Suspecţii au fost reţinuţi şi prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă, aceştia dispunând, în baza probatoriului prezentat de poliţişti şi procurori, arestarea preventivă a celor trei suspecţi pentru o perioadă de 29 de zile.

Din cercetările efectuare de poliţiştii bucureşteni a rezultat faptul că, în noaptea comiterii faptei, cei trei suspecţi, fiind înarmaţi cu un pistol neletal şi cuţite, ar fi pătruns în magazin prin forţarea uşilor de acces, unde le-ar fi ameninţat pe angajatele supermarketului cu scopul ca acesta să nu opună rezistenţă şi să nu acţioneze butonul de panică.

Imediat, doi dintre suspecţi, folosind mai multe bride din plastic, le-ar fi imobilizat pe angajatele magazinului, iar unul dintre ei ar fi încercat deschiderea seifului.

Nereuşind însă acest lucru, cei în cauză ar fi sustras mai multe casete din casele de marcat, casete în care erau depozitaţi banii ce au constituit prejudiciul înregistrat ca urmare a comiterii faptei.

În prezent cercetările sunt continuate de către judiciariştii Capitalei, cu cei trei suspecţi în stare de arest preventiv, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie.

Hoţii au intrat în magazinul din Sectorul 4 în noaptea de 7 spre 8 februarie fiind surprinşi de trei angajate, care aşezau marfa pe rafturi. Aceştia au fost înregistraţi de camerele de supraveghere, însă aveau feţele acoperite cu cagule.

Cookies