ARHIVA B365

Au fost prinși tâlharii din cartierul Brâncuși

În cursul zilei de ieri, 22 octombrie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul D.G.P.M.B., în baza unor autorizaţii emise de Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti, cu sprijinul Direcţiei pentru Operaţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R. şi al Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au efectuat două percheziţii domiciliare în Bucureşti, în urma căreia au depistat doi bărbaţi suspectaţi de comiterea unei tâlhării.

Judiciariştii bucureşteni au reţinut în sarcina celor doi faptul că, în data de 5 septembrie a.c., în jurul orei 08:40, în timp ce se aflau în scara unui bloc situat pe strada Drumul Valea Doftanei, sectorul 6, ar fi pulverizat în direcţia părţilor vătămate o substanţă cu miros puternic înţepător, după care le-ar fi deposedat de o borsetă în care se afla suma de 7.000 de euro, 1.500 de lei, 50 de lire sterline, un card bancar şi acte personale.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii bucureşteni, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, cu cei în cauză în stare de arest preventiv, magistraţii emiţând pe numele acestora, în baza probelor prezentate de poliţişti, un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button