Au fost prinși de Poliție în timp ce furau combustibil dintr-un autoturism parcat în Sectorul 3

de:
17 mart. 2013
0 Afișari
Au fost prinși de Poliție în timp ce furau combustibil dintr-un autoturism parcat în Sectorul 3

Astfel, în cursul serii de sâmbătă, în jurul orei 21.10, agenţii de siguranţă publică, au prins în flagrant, pe o stradă din sectorul 3, doi bărbaţi care ar fi sustras dintr-un autoturism parcat, mai mulţi litri de combustibil. Cei doi suspecţi au fost conduşi de către poliţiştii bucureşteni la cea mai apropiată secţie de poliţie pentru verificări şi clarificarea situaţiei de fapt.

Din cercetările întreprinse de către judiciariştii bucureşteni a reieşit faptul că suspecţii, în timp ce se aflau într-o parcare din sectorul 3 al Capitalei, ar fi sustras mai mulţi litri de combustibil din rezervorul unui autoturism, prin tăierea cu un cuţit a conductei de alimentare.

Mai mult, la verificarea autoturismului cu care cei doi suspecţi se deplasau, poliţiştii bucureşteni au descoperit două recipiente din plastic ce conţineau 15 litri de carburant, despre care există suspiciunea că ar proveni din comiterea unei alte asemenea infracţiuni.

Cercetările sunt continuate de către judiciariştii Capitalei sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat precum şi pentru stabiliriea întregii activităţi infracţionale a celor doi suspecţi.

Cookies