ARHIVA B365

Au fost identificați autorii atacului din Centrul Vechi, în care a fost înjunghiat un bărbat

BĂRBAT ÎNJUNGHIAT ÎN CENTRUL VECHI. UPDATE: Unul dintre tinerii identificaţi în cazul tânărului înjunghiat în Centrul Veci a venit la poliţie însoţit de un avocat. El este hairstylist şi fusese căutat la domiciliu de anchetatori, potrivit evz.ro.

Potrivit unor surse judiciare, duminică, la Poliţia Capitalei, s-au prezentat trei fete care au declarat că i-au cunoscut pe cei doi agresori chiar în ziua incidentului, în Centrul Vechi şi au oferit anchetatorilor o serie de amănunte care au dus la identificarea tinerilor, scrie libertatea.ro.

Ulterior, la Poliţie a ajuns şi unul dintre suspecţi, care a afirmat că nu a mai suportat presiunea mediatică.

Amicul său, însă, care, de altfel, a şi înjunghiat victima, nu a putut fi găsit şi este căutat de autorităţi.

Identificarea a fost făcută după ce numeroase persoane au răspuns apelului Poliției la martori de a furniza detalii ce ar putea conduce la autori. Autorii atacului sunt doi bărbați de 28 de ani, din care doar unu a fost prins. 

Iată comunicatul remis de Parchet redacției B365.ro: „La data de 16.05.2015, în jurul orei 0330, în Centrul Vechi al capitalei, la intersecţia străzilor Şelari şi Lipscani, numitul C.V.H., în vârstă de 36 de ani, a fost victima unei agresiuni, fiind înjunghiat de mai multe ori în zona toracelui şi, totodată, lovit în mod repetat cu pumnii şi picioarele.
Ulterior efectuării cercetării la faţa locului, au fost ridicate imaginile înregistrate de camerele de supraveghere instalate în zonă, care au surprins atât persoanele implicate, cât şi persoanele în prezenţa cărora s-a produs agresiunea.
Având în vedere lipsa indiciilor cu privire la identitatea persoanelor în cauză, la data de 16.05.2015, am formulat, prin intermediul mass-media, un apel către persoanele care puteau furniza detalii referitoare la agresiunea comisă, acestea fiind rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.
În urma acestui apel, au fost obţinute numeroase informaţii de la persoane care s-au prezentat la organele de poliţie ori au apelat numărul unic de urgenţă, informaţii în baza cărora au fost identificate persoanele implicate în agresiune, respectiv doi bărbaţi în vârstă de 28 de ani.
La momentul actual, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din cadrul DGPMB efectuează acte de urmărire penală în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor, faţă de cele două persoane menţionate, care au calitatea de suspect (unul dintre aceştia sustrăgându-se de la urmărirea penală).

Facem precizarea că atribuirea calităţii de suspect este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.” 

Citește și CINE este criminalul de la metrou. Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile 

BĂRBAT ÎNJUNGHIAT ÎN CENTRUL VECHI:

TÂNĂR ÎNJUNGHIAT ÎN CENTURL VECHI. Conflictul dintre cei doi ar fi pornit din cauza unei fete, anunță Realitatea TV. Potrivit primelor informații, bărbatul, însoțit de alți doi prieteni, ar fi acostat o tânără, iar aceasta, deranjată de insistenţa sa, şi-a chemat în ajutor prietenii. Aceştia s-au luat la bătaie cu bărbatul, iar unul dintre cei care au sărit în apărarea tinerei l-a înjunghiat de 7 ori în abdomen.

TÂNĂR ÎNJUNGHIAT ÎN CENTURL VECHI. Parchetul de pe lângă Tribunalul București, anunță într-un comunicat de presă, că vineri noaptea în jurul orei 03:30, un bărbat a fost înjunghiat de mai multe ori în zona toracelui de un trecător cu care s-a luat la bătaie. Incidentul s-a produs la intersecția străzilor Şelari şi Lipscani, din Centrul Vechi al Capitalei. Victima se află în stare gravă.

Anchetatorii au dat publicității imaginile surprinse de camerele de supraveghere instalate în zonă și cer sprijinul bucureștenilor pentru identificarea și depistarea infractorului și a persoanelor care îl însoțeau pe acesta.

TÂNĂR ÎNJUNGHIAT ÎN CENTRUL VECHI. „La data de 16.05.2015, în jurul orei 03:30, în Centrul Vechi al Capitalei, la intersecţia străzilor Şelari şi Lipscani, numitul C.V.H., în vârstă de 36 de ani, a fost victima unei agresiuni, fiind înjunghiat de mai multe ori în zona toracelui de către un individ necunoscut, faptele petrecându-se în prezenţa a numeroase persoane”, anunță Parchetul de pe lângă Tribunalul București într-un comunicat remis redacției.  

Redăm comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul București:

„La locul faptei s-a deplasat un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, care a efectuat cercetarea la faţa locului împreună cu ofiţeri de poliţie din cadrul Serviciului Omoruri şi Serviciului Criminalistic – D.G.P.M.B..

În urma cercetărilor desfăşurate în cauză au fost ridicate imaginile surprinse de camerele de supraveghere instalate în zonă, în imagini observându-se atât momentul producerii agresiunii cât și faptul că agresorul și persoanele care îl însoțeau au părăsit în grabă locul faptei imediat după înjunghierea victimei.

În interesul bunei desfășurări a urmăririi penale, se solicită sprijinul cetățenilor care au văzut aceste persoane și care pot oferi detalii, aceștia fiind rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor.”Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button