Au fost aplicate amenzi de 10.500 de lei pentru cei care nu şi-au deszăpezit trotuarul

de:
24 ian. 2011
0 Afișari
Au fost aplicate amenzi de 10.500 de lei pentru cei care nu şi-au deszăpezit trotuarul

Peste 230 de persoane fizice şi juridice din Bucureşti au fost somate de municipalitate să îndepărteze în totalitate zăpada depusă pe trotuarele aferente spaţiilor comerciale sau nelocuite, iar alte şase au fost deja sancţionate cu amenzi în cuantum total de 10.500 de lei.

Anunţul a fost făcut de viceprimarul general Victor Iovici, la şedinţa de luni după-amiază a Comandamentului de iarnă al Capitalei.

Cu acelaşi prilej, Iovici le-a solicitat responsabililor din cadrul primăriei să acorde o atenţie sporită curăţării semnelor de circulatie şi a ţurţurilor din zona pasajelor.

Comandamentul de iarnă al Primăriei Bucureşti a fost din nou convocat luni, la ora 15:00, constatând că momentan trebuie intervenit mai mult manual, momentan, deoarece ninsoarea a stat. În orice caz, pe parcursul nopţii şi al dimineţii, s-a intervenit cu peste 200 de autospeciale pentru deszăpezire.

Viceprimarul Victor Iovici a cerut ca în cursul nopţii de luni spre marţi să se intervină cu materiale antiderapante, deoarece meteorologii anunţă ger, ceea ce va favoriza formarea poleiului.

Un număr de şase agenţi economici şi persoane fizice au fost amendaţi cu o sumă totală de 10.500 de lei, pentru necurăţarea trotuarului aferent.

Cookies