Au apărut stâlpi anti-parcat în colțurile de intersecții. O să-i vedeți în multe intersecții mici din Sectorul 6

17 feb. 2022
15646 Afișari
Au apărut stâlpi anti-parcat în colțurile de intersecții. O să-i vedeți în multe intersecții mici din Sectorul 6
Au apărut stâlpi anti-parcat în colțurile de intersecții. O să-i vedeți în multe intersecții mici din Sectorul 6 | Sursă foto: Primaria Sectorului 6

ADPDU Sector 6 a anunțat că vor implementa, în intersecțiile mici ale sectorului, măsuri ce sunt menite să asigure vizibilitatea necesară șoferilor. În trei zone din Sectorul 6 au apărut deja stâlpii anti-parcat, iar administrația de Sector își propune și alte zone în perioada imediat următoare. Lista completă poate fi văzută AICI.

Stâlpi anti-parcat în intersecțiile mici din Sectorul 6

Măsura de asigurare a vizibilității în intersecțiile mici pe care Administrația Domeniului Public și Dezvoltare Urbană Sector 6 o va implementa este de montare a unor stâlpișori. Aceștia vor delimita clar spațiile în care staționarea și parcarea mașinilor este interzisă.

Pe lângă asigurarea vizibilității pentru șoferi, această măsură va asigura și eliberarea trecerilor de pietoni. Astfel că pietonii nu vor mai fi nevoiți să traverseze pe lângă trecere, iar șoferii vor putea vedea pietonii ce se angajează în traversarea străzii.

Paul Moldovan, administratorul Public al Sectorului 6, a declarat că această măsură este una temporară. Administrația Domeniului Public și Dezvoltare Urbană urmează să implementeze soluțiile definitive odată cu proiectele de modernizare ale sectorului.

În ce stadiu sunt lucrările la promenada Stadionului Steaua

Primarul Sectorului 6 a declarat printr-o postare pe Facebook, că astăzi a verificat stadiul lucrărilor la promenada din fața Stadionului Steaua. După cum a declarat acesta, lucrările arată promițător. Edilul speră că acestea să fie finalizate la următorul meci ce va avea loc aici în data de 24 martie.

Primăria Sectorului 6 a luat în administrarea sa acest teren de la PMB pentru a-l amenaja. O parte din stadion și promenada din fața vor rămâne deschise permanent cetățenilor. Ciprian Ciucu dorește ca acest stadion să devină o zonă de atracție. Acesta ar putea fi astfel transformat într-un loc unde cetățenii să își poată petrece timpul. Micile eveniment de tip street food sau piețe de Crăciun ce se vor organiza, cel mai probabil împreună cu administratorul stadionului, vor putea fi susținute pe această promenadă.

 

Cookies