Au apărut noi informații șocante în cazul „Azilele Groazei” din București și Ilfov. „Șeful” operațiunii cheltuia banii bătrânilor pe prostituate, droguri și lăutari

08 iul. 2023
1603 Afișari
Au apărut noi informații șocante în cazul „Azilele Groazei” din București și Ilfov. „Șeful” operațiunii cheltuia banii bătrânilor pe prostituate, droguri și lăutari
Au apărut noi informații șocante în cazul „Azilele Groazei” din București și Ilfov. „Șeful” operațiunii cheltuia banii bătrânilor pe prostituate, droguri și lăutari. Sursa foto: Captură video Gândul

Au apărut informații noi în cazul „Azilele Groazei” din București și Ilfov. Se pare că patronul acestora cheltuia banii bătrânilor pe droguri, prostituate și lăutari.

Patronul a cheltuit 25.000 de lei într-o singură noapte

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) au stabilit că Ștefan Cristian Godei (președinte al Asociației Sf. Gabriel cel Viteaz și persoana care a coordonat lanțul infracțional de la „azilele groazei”) era un personaj petrecăreț, căruia îi plăcea să cheltuie bani pe droguri, prostituate și lăutari.

În timp ce patronul se distra pe banii lor, bătrânii erau torturați, înfometați, bătuți și umiliți.

Citește mai multe despre condițiile în care erau ținuți bătrânii AICI.

Mai mult decât atât, procurorii DIICOT au dezvăluit că Ștefan Cristian avea o apatență pentru prostituate, droguri și lăutari. Într-o singură noapte, patronul a cheltuit suma de 25.000 de lei.

Toți banii cheltuiți proveneau din „Căminele groazei” și din contractele încheiate cu aparținătorii bătrânilor și a tinerilor cu dizabilități care erau cazați în acele încăperi.

Potrivit Gândul.ro, anul trecut, Ștefan Cristian Godei a fost filmat la o nuntă, în timp ce dădea dedicații și îi înmâna mai multe bancnote artistului Florin Cercel.

Potrivit procesului verbal al organelor de cercetare penală din 22.06.2023 au mai reieșit date potrivit cărora Godei Ștefan Cristian dispune de sume de bani însemnate pe care le cheltuiește pentru a apela periodic la serviciile unor prostituate, pentru a își procura droguri sau sume pe care le oferă la lăutari, sens în care potrivit discuțiilor avute de acesta în seara de 26-27.05.2023, a cheltuit pentru o singură astfel de serie de distracții, într-o noapte, suma de 25.000 de lei.

Totodată s-a stabilit că acesta și-a construit recent o casă de locuit pe str. Târnava (…), București și deține un teren agricol de 1,5 ha în sat Bițina, com. Movilița, jud. Ialomița”, se arată în referatul de arestare întocmit de procurorii DIICOT, conform Gândul.ro.

Clipul video poate fi vizionat AICI.

Până acum, patru persoane au fost arestate preventiv

Cele trei centre de îngrijiri și asistență socială se aflau în Afumați și Voluntari și aparțineau Asociației „Sf Gabriel cel Viteaz”. Aici, bătrânii erau bătuți de către angajați, ținuți în condiții inumane, fără hrană, fără medicamente și murdari.

Din cei 24 de suspecți duși la instanță cu propunere de arestare preventivă, patru au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, restul fiind plasați în arest la domiciliu.

Cele patru persoane arestate preventiv sunt:

  • Ștefan Godei – administratorul unuia dintre cele două centre din Voluntari și Afumați pentru persoane vârstnice sau cu dizabilități care aparțin Asociației ”Sfântul Gabriel cel Viteaz”;
  • Fratele acestuia, Dan Godei – coordonatorul unui alt centru pentru vârstnici al aceleiași asociații;
  • Andrei Răzvan Țicu – șef serviciu în cadrul Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Ilfov;
  • Ovidiu Dumitra – fost polițist la Serviciul de Investigații Criminale din Poliția Ilfov, soțul Cristinei Dumitra, cea care administra una dintre afacerile căminelor de bătrâni din Ilfov, Centrul de Îngrijire și Asistență Casa Maria SRL și, ulterior, House Grandma Anastasia`s SRL.

Te-ar putea interesa și:

Cookies