Au apărut noi detalii în cazul „Cadavrul din lada canapelei”. Principalul suspect al crimei din Sectorul 4 i-ar fi recunoscut mamei sale ca ar fi ucis-o pe fetița de 12 ani

10 iun. 2023
344 Afișari
Au apărut noi detalii în cazul „Cadavrul din lada canapelei”. Principalul suspect al crimei din Sectorul 4 i-ar fi recunoscut mamei sale ca ar fi ucis-o pe fetița de 12 ani
Au apărut noi detalii în cazul „Cadavrul din lada canapelei”. Principalul suspect al crimei din Sectorul 4 i-ar fi recunoscut mamei sale ca ar fi ucis-o pe fetița de 12 ani. Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Au apărut noi detalii în cazul „Cadavrul din lada canapelei”. Se pare că principalul suspect al crimei din Berceni i-ar fi recunoscut mamei sale că el ar fi ucis-o pe fetița de 12 ani.

Concubinul mamei este pe lista celor mai căutați infractori din Europa

Principalul suspect în cazul crimei din Berceni, unde cadavrul unei fetițe de 12 ani a fost găsit în lada canapelei dintr-un apartament din București, este Marcel Șebuc, un bărbat în vârstă de 37 de ani.

Acum, el se află pe lista celor mai căutați infractori din Europa, pe site-ul Europol. Acuzațiile aduse sunt crimă și vătămare corporală gravă.

Judecătorii au emis, pe data de 7 iunie, un mandat de arestare în lipsă pe numele concubinului mamei fetiţei ucise în Capitală, în Berceni.

Europa Most Wanted List
Europa Most Wanted List. Sursa foto: eumostwanted.eu

Bărbatul ar fi fost văzut ultima dată în Olanda, unde s-ar fi angajat la o firmă. A început să lucreze acolo pe 25 mai, însă pe 6 iunie nu s-a mai prezentat la serviciu.

Bărbatul i-ar fi povestit mamei sale cum a ucis-o pe fetiță

Potrivit motivării deciziei de arestare în lipsă a principalului suspect, în care este citată chiar mama acestuia, bărbatul ar fi recunoscut că a ucis-o pe adolescentă, potrivit Antena 3 CNN.

Procurorii de la Parchetul Tribunalului București au audiat-o și pe mama lui Marcel Șebuc, care locuiește în Suceava. Femeia le-a spus că, la începutul lunii mai, mai mulți polițiști au întrebat-o diverse lucruri despre fiul ei. Ulterior, la câteva zile distanță, bărbatul ar fi sunat-o și i-ar fi spus că este căutat de poliție.

Inițial a vrut să se ascundă, însă, într-un final, Marcel Șerbuc i-ar fi recunoscut mamei sale că a făcut ceva foarte grav și că a omorât-o pe fiica iubitei sale, conform Gândul.

Bărbatul a spus că a avut un conflict cu fetița și, din această cauză, ar fi împins-o. Fata ar fi căzut și s-ar fi lovit la cap de marginea căzii de baie, moment în care ar fi început să sângereze și să tremure.

Însă, medicul legist care a efectuat necropsia a menționat că victima a fost ștrangulată după ce autorul i-a înfășurat, de trei ori, un cordon în jurul gâtului, după care l-a înnodat strâns.

Moartea a fost violentă, s-a produs prin asfixie mecanică prin strangulare cu un cordon cu triplă circulară şi nod fix. Data probabilă a decesului a fost menționată ca fiind cu aproximativ trei săptămâni anterior descoperirii cadavrului (03.06.2023)”, a scris judecătorul în motivarea deciziei de arestare preventivă a lui Marcel Serbuc, preluând din datele adunate de procurori.

A fost audiată și fosta soție a presupusului criminal

Anchetatorii au stabilit și că Marcel Șerbuc era divorțat și avea un băiat. De aceea, i-au făcut o vizită fostei sale soții. Femeia le-a povestit că bărbatul era un om violent, atât fizic, cât și verbal.

În plus, fosta soție a mai povestit că, pe fondul amenințărilor primite de la fostul soț, acesta i-ar fi spus că „o va omorî, o va băga într-un sac și o va arunca în canal”, potrivit Gândul.

Femeia a mai spus la audieri și că bărbatul obișnuia să fie agresiv și cu fiul său minor, pe care îl lovea cu furtunul în cap.

Acum, bărbatul este căutat internațional și este primul pe lista celor mai căutați infractori din Europa.

Reamintim faptul că, pe data de 3 iunie 2023, polițiștii au fost sesizați de către proprietarul unui apartament din București care le-a spus că, după plecarea chiriașilor săi, a găsit în lada canapelei un sac de plastic.

Se pare că femeia care locuia în apartament nu mai răspundea la telefon și, din acest motiv, proprietarul apartamentului a fost nevoit să vină din Spania în București, unde a găsit cadavrul într-o stare avansată de putrefacție.

Te-ar putea interesa și:

Cookies