Un bărbat a trimis în România cocaină și amfetamină, ascunse într-un boiler

de:
03 feb. 2014
0 afișări
Un bărbat a trimis în România cocaină și amfetamină, ascunse într-un boiler

Este vorba despre 4,5 kilograme de cocaină și amfetamină și despre un kilogram de hașiș. Aceste droguri urmau să fie vândute în București și în Constanța.

Bărbatul a fost arestat pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă. Acesta era de ceva vreme în vizorul oamenilor legii, fiind un cunoscut comerciant de droguri în Constanța și în Capitală.

În urmă cu o săptămână, acesta a fost în Olanda, unde a cumpărat drogurile, le-a ascuns într-un boiler pe care l-a trimis printr-o firmă de curierat în Constanța. Sediul acestei firme era într-un depozit, de unde bărbatul a ridicat personal coletul, însă nu a a mai ajuns acasă, fiind prins în trafic, scrie Digi24.

„Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Bucureşti împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzilor de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti şi Constanţa au desfăşurat în data de 31 ianuarie, o acţiune pe linia combaterii traficului internaţional de droguri de risc şi de mare risc.

Conform unui comunicat de presă emis de DIICOT, există suspiciunea rezonabilă că numitul S.E împreună cu alte persoane au introdus pe teritoriul României, din Olanda, diferite cantităţi de droguri de risc şi mare risc, care erau destinate comercializării pe raza municipiilor Bucureşti şi Constanţa.

Astfel, în data de 31 ianuarie numitul a fost depistat pe raza municipiului Constanţa, în timp ce transporta un colet poştal care conţinea cantităţile de 4,5 kg cocaină şi amfetamine, respectiv 1 kg haşiş. Valoarea de piaţa a drogurilor se ridică la 450.000 euro.

Procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Bucureşti au dispus măsura preventivă a reţinerii faţă de o persoană, urmând a fi sesizat Tribunalul Bucureşti cu propunere de arestare preventivă”, informează DIICOT, într-un comunicat de presă remis B365.ro.

Cookies