Atmosferă plăcută într-un autobuz STV: Șoferul a adus o floare în ghiveci și un odorizant de cameră. Călătorii au fost surprinși: „Măcar de-ar fi și în STB așa!”

05 sept. 2023
6129 afișări
Atmosferă plăcută într-un autobuz STV: Șoferul a adus o floare în ghiveci și un odorizant de cameră. Călătorii au fost surprinși: „Măcar de-ar fi și în STB așa!”
Atmosferă plăcută într-un autobuz STV: Șoferul a adus o floare în ghiveci și un odorizant de cameră. Călătorii au fost surprinși: „Măcar de-ar fi și în STB așa!”. Sursa foto: Facebook/ Reclamații STB (RATB)

Șoferul unui autobuz STV s-a gândit să facă atmosfera mai plăcută pentru călători și a pus un odorizant de cameră și o floare în ghiveci, într-o parte a autobuzului.

Călătorii au fost impresionați

O călătoare a fost impresioantă în momentul în care a urcat într-un autobuz STV. Femeia a văzut că șoferul mijlocului de transport are o floare într-un ghiveci pusă în autobuz, chiar lângă un odorizant de cameră.

Astfel, călătorii aveau parte de un miros plăcut în momentul în care urcau în mijlocul de transport.

Femeia a fost atât de uimită de cele văzute, încât a fotografiat planta și a publicat imaginea pe pagina de Facebook „Reclamații STB (RATB)”, alături de descrierea:

Autobuzul STV 460, flori în ghiveci. Felicitări șoferului! Așa ceva mai rar! (I. I. I.)

Postarea a fost apreciată de peste 100 de internauți. Mulți dintre ei au lăudat acțiunea șoferului și au spus că și-ar dori să găsească astfel de surprize și în autobuzele STB:

Să vă spun ceva, în toate autobuzele STV este curățenie exemplară și șoferi foarte educați. La cei din București, la STB, numai jeg și șoferi fără cei 7 ani de acasă.” (C. S.)

O femeie a spus că poate autobuzul este condus de o femeie și nu de un bărbat:

Probabil e o șoferiță!” (D. D. M.)

Alte comentarii:

  • „Omul sfințește locul!” (A. B.)
  • „Felicitări!” (A. G.)

Un șofer STB a pus brăduți parfumați în autobuz

În luna februarie, un șofer de pe linia 136 a făcut un gest drăguț pentru călători și a montat brăduți parfumați pe barele de sus ale autobuzului.

Un bucureștean a fotografiat brăduții, după care i-a mulțumit în mod public șoferului, pe Facebook:

Domnul șofer de pe linia 136. mașina cu nr. 6422, vă mulțumim pentru „brăduleții” din autobuz!”

Mai mulți călători s-au văitat, anterior, de mirosul neplăcut din mijloacele de transport în comun. Șoferul STB, probabil a observat nemulțumirea oamenilor și s-a gândit să monteze brăduți parfumați pentru a remedia problema.

Te-ar putea interesa și:

Cookies