”Ați cerut, îl aveți!”. Al doilea pumptrack, o pistă cu denivelări, într-un alt parc din Sectorul 6, după cea din Brâncuși

29 oct. 2022
4950 Afișari
”Ați cerut, îl aveți!”. Al doilea pumptrack, o pistă cu denivelări, într-un alt parc din Sectorul 6, după cea din Brâncuși

O pistă de 48 de metri de pumptrack, cu 6 metri mai lungă decât prima, a fost instalată în Parcul Crângași din Sectorul 6. Cu motivul ”ați cerut, ați primit”, comunică Primăria Sectorului 6 pe Facebook.

”Pentru că pumptrack-ul din Parcul Brâncuși a avut un mare succes la copii, și nu doar, v-am pregătit încă unul.

Așa că luați-vă bicicleta, trotineta, rolele sau skateboard-ul și veniți în ParculCrângași!”, mai spune administrația lui Ciucu.

Amenajarea pumptrack-ului se află la ieșire din parc, spre digul LaculMorii.

Primăria Sectorului 6: Pista are 48 de metri în forme și curbe pe înălțimi diferite, numai bune pentru invenții pe roți. Cu 6 metri mai mult decât prima. Este al doilea pumptrack din București, ambele fiind la noi, în 6.

Pista se utilizează conform unui regulament afișat în parc. Pe ea pot intra maximum 9 persoane, iar timpul de utilizare este de 5-6 minute, cu pauze între serii, pentru a putea fi folosită de toți doritorii. Copiii sub 12 ani trebuie să fie supravegheați de părinți/bunici/însoțitori.

Îți recomandăm și:

Cookies